Sivut

perjantai 12. syyskuuta 2014

Yrittäny selvitä tässä maailmassa, ahneiden pohjattomassa kaivossa

Mä aavistelin jo eilen, että jotain tapahtuu. Mulla oli ihan sellainen olo, että kohta kaikki menee vituiks taas ja niinhän siinä sitten kävi. Pitäis vaan luottaa intuitioon ja käpertyä sängyn alle sikiöasentoon hyvissä ajoin.

Salla on tehnyt paluun. Hän "voi paremmin" ja kaikki ovat helvetin ylpeitä tästä edistysaskeleesta. Jokainen on vuorotellen säälimässä häntä ja mulkoilemassa mua ilkeällä katseellaan. Salla on se hyvä ihminen tässä, Sallalla menee huonosti ja hän ei ole koskaan tehnyt kenellekään mitään pahaa. Mä taas olen päin vastoin se paha, kaiken huonon alku ja juuri. Jos olisin vähänkään ilkeämpi ihminen, kirjoittaisin tähän nyt, että painuis vittuun kaikki.

No, jottei kaikki olis liian helppoa, niin myös mun tämän päiväiset suunnitelmat menivät pieleen. Mun oli tarkoitus viettää kiva päivä Laurin kanssa, mennä junalla häntä vastaan, syödä hyvin ja niin edelleen. No, Lauri on tapojensa mukaan taas jättänyt muutaman pikku jutun ilmoittamatta minulle. Ensinäkin, kun minä olen puolessa välissä matkaa menossa hänen luokseen, hän ilmoittaa olevansa jo kotona. Toisekseen, hän on sopinut tälle ainoalle päivälle, kun mä olisin ehtinyt nähdä, kaikkea muuta tekemistä. Hän tasan tiesi mun suunnitelmistani. Hän tasan tiesi, että mä olen kiireinen muina päivinä.

Nyt mä siis istun junassa matkalla kotiin. Tuhlasin viimeiset rahani saadakseni viettää päivän Laurin kanssa ja päädyin yksin istumaan junaan koko päiväksi. Loistavaa, sanoisinko.

"Heräätkö koskaan painajaisista
Puhutko paskaa ja kiellätkö kaiken
Haluatko nähdä uuden painajaisen
Hengitä rauhassa ota varovasti
Loppu on lähellä se on viimeinen rasti"

2 kommenttia:

  1. Miks sä suostut tähän?? Ansaitsisit niin helvetin paljon parempaa. Ihminen selviää myös yksin, sä selviät ilman Lauriikin. Herää jo. Ne hyvät hetket ei paina mitää tähän verrattuna!!! Älä oikeesti siedä tällästä enää! Toi ei oo Lauriltakaa enää normaalia...
    Päästä irti, ennen kuin se hajottaa sut kokonaa oikeesti. Tottakai Lauri tarvii jonku kenen luo mennä, ku sil on huono olla. Päästä irti. Miten kauheita asioita poika voi tehdä tytölle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän, etten selviä yksin. Lauri on ainoa asia, minkä takia mä sinnittelen enää.

      Ajan myötä mä hajoan, olin mä Laurin kanssa tai en. Ja hajoan mielummin hänen kanssaan, kuin yksin.

      Kaikki kertovat mulle samaa, kuin sinä, mutta silti mä olen itse liian sokea nähdäkseni sen.

      Poista