Sivut

tiistai 17. kesäkuuta 2014

En osaa olla yksin, kun sain sut

Mä en osaa olla yksin. Viimeisen viikon olen roikkunut niin tiukasti Laurissa kiinni, että siitä on tullut ihan tapa. Eikä tuo toinen osapuolikaan ole tuntunut pahemmin mun roikkumistani vastustelevan. Nyt kun mä kuitenkin tulin pitkästä aikaa ihan omaan kotiin ihan yksin, niin mua ahdistaa kauheesti. Mä yritän sisäistää, että tää on se todellisuus, joka mua vastaan iskee vajaan kolmen viikon päästä. Mitähän helvettiä mä sitten teen?

Laurin intistä ei täällä tosiaan oo kauheesti ollut puhetta, koska en tahdo edelleenkään tulla tunnistetuksi, vaikken mä niin tarkka sen suhteen enää olekaan, kuin ennen. Lähtö lähenee siis. Ja lähtö ei ole vain pelkästään inttiin, vaan myös kokonaan toiselle paikkakunnalle. Tästä tulee etäsuhde. Kolmen viikon päästä. Kolmen lyhyen viikon päästä minä olen täällä ja hän siellä. Lauri muuttaa siis intin myötä sukulaistensa luo asumaan intin ajaksi ja intin jälkeinen aika on vielä yksi suuri kysymysmerkki. Mun fiilikset koko juttua kohtaan on äärimmäisen sekavat. Toisaalta meidän suhde tuntuu olevan nyt vakaammalla pohjalla kuin koskaan, mutta toisaalta koko suhteen kuoleminen näyttää todennäköisemmältä päivä päivältä.

Lauri muuttaa sukulaistensa luo eli mä en voi majailla siellä, kun Lauri on kiinni. Mä asun aivan liian kaukana koko lokaatiosta, joten en voi ajaa sinne usein. Mulla on oma kämppä joo ja Lauri voi tulla tänne, mutta kuinka kannattavaa on ajaa ehkä vain päivän takia tänne? Mä en kestä. Mä en tahdo ajatella. Näen kaiken jo niin selkeästi.

Mä oon kyllä yrittänyt saada Lauria jäämään tänne ja hylkäämään sen muuttoidean, mutta me molemmat ymmärretään kyllä, ettei siinä oo mitään järkeä. Kaikki aika kuluis matkoihin ja se ei oo reilua Lauria kohtaan.

Me ollaan puhuttu tästä niin paljon tulematta kuitenkaan mihinkään ratkaisuun. Mä vakuuttelen Laurille ja itselleni, että mä pystyn odottamaan, me voidaan puhua skypessä ja niin edelleen. Mutta me molemmat tiedetään kyllä, ettei se mene niin. Ei välttämättä. Tuskin.

Mä olen yksinänikin miettinyt tätä asiaa. Mua ei pidättele täällä mikään muu kuin koulu. Kannattaisiko mun käydä koulu loppuun siellä ja muuttaa sille paikkakunnalle? Paikkakunnalle, joka ei muuten kiinnosta mua pätkän vertaa. Kannattaako muuttaa epävarman rakkauden perässä ja riskeerata kaikki? En mä tiedä pystyisinkö mä. Muuttaisko Lauri sitten mun luo, vai sinne sukulaisensa kämpille? Mä en tiedä. En mä tahdo muuttaa sinne.

Me ollaan myös puhuttu siitä, että jos vaan laitettais kaikki tauolle intin ajaksi. Jatkettais TJ0:n jälkeen, jos on fiilistä. Mut entä jos toisella on fiilistä ja toisella ei? Mitä jos toinen seurustelee jo uuden kanssa ja toinen rakastaa yhä?

Mä tulen hulluksi.

Eikä tää Laurillekaan oo helppoa, en mä sitä sano. Ehkä tää on sille jopa vaikeempaa kuin mulle, en mä tiedä. Mun pää hajoaa. Mä yritän kovasti sulkea tän kaiken pois mun mielestä ja nauttia jäljellä olevista päivistä, mutta se tuntuu olevan hankalampaa kuin mä ikinä osasin aavistaa.

Jo pikkutyttönä mä päätin, että mä seurustelen vasta sitten, kun mies on käynyt intin. Ja mistä tilanteesta mä löydänkään itseni nyt? Ei oo reilua.

Lauriakin taitaa ahdistaa olla kotona. Se ei koskaan tekstaa ja nyt mun puhelimessa on viesti:

"Sun vieressä on lämmin, ku ulkona on kylmä
Kun sua hellin, oon aina taivaas
Tiedän mitä etsin, kun sut löysin
En osaa olla yksin, kun sain sut"


Imelää ehkä, mut ihanaa silti. Se on meidän biisi. Surkea inside -läppä, mutta silti molemmille niin tärkeä. Milloin tuosta itsekkäästä, mykästä ja röyhkeästä pojasta tuli tuollainen? Just kun sain sen koulutettua, joudun päästää sen menemään. En päästä. Elättelen toiveita, että Laurin äidin oletus käy toteen ja poika tulee kotiin viimeistään toisen viikon jälkeen jättäen intin kesken. Ei, en mä oikeesti niin toivo. Tai ehkä salaa toivonkin. Sekavat fiilikset. Pitäis nukkua.

12 kommenttia:

  1. Sii voi juma vitun lauta! Hanki selkärankaa nyt ihan oikeasti! Sä olet kuin limainen iilimato. Oot niin hemmetin nolo ja epätoivonen paskan miehen takia. Sä et kuuntele edes kunnon järkipuhetta. Missä sun OMA elämä on?! Ei voi olla noin säälittävää ja myötähäpeää aiheuttavaa ihmistä, ku sinä. Vittu mua vituttaa sun kaltaset saamattomat pikku paskat, jotka on niin luusereita ja läpimätiä paskoja ettei ne kuuntele yhtään järkipuhetta. Hanki vaikka uus äijä ja nussi sitä. Väärinkäytä niitä lääkkeitä ja tapa ittes viinalla ja niiden sekotuksella, ku sun elämässä ei ole yhtään sisältöä, ku roikkua luuserimiehessä ja tuhlata mun verorahoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ompa meillä täällä kiukkuinen anonyymi. ja mitä luultavammin tää nyymi on sitten itse täydellisyys ilman mitään vikoja tai ongelmia.

      Poista
    2. Ihmetyttää kovasti, että miks anonyymi tuut lukeen tätä, jos tää noin kovasti sua ärsyttää? Kannattaisko etsiä muuta lukemista, mikä ei kävis noin pahasti hermoon? :D
      "vanhus"

      Poista
    3. Anonyymi (12.50): Sun kannattais ehkä tosiaan poistua mun blogista, ihan vaan itses takia. Jos tää tosiaan aiheuttaa sulle noin pahaa mieltä, niin sä et kuulu tänne. Ja vielä yks juttu.
      "Väärinkäytä niitä lääkkeitä ja tapa ittes viinalla ja niiden sekotuksella."
      Sä tahdot mun tappavan itseni? Jos mä nyt kuolisin, tuntuisko susta hyvältä? Jos sä kuulisit mun kuolleen, olisit nyt vain "jes, se kuoli!", niinkö? Sairasta.

      mellu- : Joku on tosiaan onnistunut pahoittamaan mielensä oikein kunnolla. Mutta itse täydellisyyshän se siellä varmasti :D

      "vanhus": Jollain taitaa tosiaan olla huono päivä tänään :D Oikeassa olet, kannattaisi anonyymin varmasti etsiä jotain muuta viihdettä itselleen, kuin minun elämäni.

      Poista
    4. Vanha kääkkä on hilijaa siellä ja hankkii kans sen oman elämän. Säälittävää, et siä on joku 50 kymppinen ämmä jolla ei oo muuta elämää, ku kirjotella pikkutytöillä ja antaa paskoja elämänohjeita. Syvä myötähäpeä sua kohtaan. Hankkisit ikäistäs seuraa. Mitä helvettiä sä roikut täällä teinitytön elämää kyyläämässä. Ootko joku sairas perverssi? Kehotit Adaa menemään jossain postauksessakin biksut päällä rannalla. Hyi. Haaveilet siä Adasta bikeneissä. Mee pois senki pedopear.


      P.S. Ada. En olisi iloinen. Sanoin noin, koska mua vituttaa sun saamattomuus. Sen voi käsittää kahdella tavalla. Tapat pian itses niiden väärinkäytöllä ja tappaisitpa ja kuolisit pois.

      Poista
  2. Kannattaisiko mun käydä koulu loppuun siellä ja muuttaa sille paikkakunnalle?
    Lyhyt ja ytimekäs vastaus on EI.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se voi olla. Koko kaupunki ei kiinnosta mua muuten, mutta se tosiaan olisi irtiotto kaikesta paskasta, mitä täällä saan kestää...

      Poista
  3. Enpä itse ole varma, ettei kannattaisi muuttaa. Jos muuttaisi, jäisi taakse elämä, jossa on huonoja kavereita ja paskaa elämää. Onko sekään niin surku, että Tommi jäisi nuolemaan näppejään:-)

    Ei miehen takia kannata muuttaa. Mutta mitä tällä nimenomaisella paikkakunnalla on, jonka vuoksi kannattaa jäädä?

    Kenties muuttaa jollekin lähipaikkakunnalle ihan itsensä takia. Tai toiselle puolelle Suomea. Sanotaan aina, että ei ongelmia voi juosta pakoon, mutta itse ajattelen, että mikään ongelma ei ole iso, etteikö kannattaisi edes yrittää. Rahakaan kuulemma ei tee onnelliseksi, voi olla, mutta ei se kyllä automaattisesti onnettomaksikaan tee.

    Jonkun muutoksen olisi kannattavaa tulla. Mitkä ovat ne mahdollisuudet, että terveet muutokset tulevat näitä samoja kulmia ja kavereita koluten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös miettinyt sitä, että lähtemällä sinne pääsisin tosiaan pakoon kaikkea. Jos minulla olisi täällä jotain, minkä takia jäädä, en tosiaan muuttaisi miehen perässä, mutta nyt kun mitään ei ole.... En tiedä olisiko se silti viisasta. Liian isoja päätöksiä tehtäväksi näin lyhyessä ajassa.

      Poista
  4. Hah-hah-haa! Ei voi ku nauraa noille anonyymin argumenteille.
    "vanhus, jolla ei ole omaa elämää :D"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina silloin tällöin jostain löytyy joku, jota tuntuu häiritsevän jokainen pienikin asia täällä. Jostain syystä sä jouduit taas silmätikuksi kaikkien lukijoiden joukosta. Voi voi, taitaa joltakin muulta se oma elämä puuttua, kuin sinulta :D

      Poista
    2. Ada ei oo ikinä tainnu kuulla sanontaa: Viihde ja ajanviete. Tätä se mulle on. Se ei tarkoita etteikö mulla olis elämää. Päinvastoin. ;) Käyn töissä, enkä vedä päätä sekasin viinalla ja lääkkeillä. Sehän se vasta elämää onkin. 😂😂😂😂😂👍

      Poista