Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Me ei olla niin kuin muut

Nyt tuntuu taas siltä, että olen saamassa ajatukset jollainlailla kasaan ja tekstiä olisi tulossa vaikka kuinka paljon. Ensin pientä tilannepäivitystä teille ja myöhemmin luvassa tahtisade -nimimerkin toivoma vertailu postaus Tommista ja Laurista.

Vielä palatakseni tähän kuluneeseen viikonloppuun, se oli paras koko kesänä. Nyt olo on melko haikea, koska tapasin niin paljon mahtavia ihmisiä ympäri Suomea ja tiedän, että osaa heistä en tule tapaamaan pitkään aikaan, jos milloinkaan. Viikonloppuna minulla oli pitkästä aikaa tunne, että olen osa sitä porukkaa. Tunne, että kuulun johonkin, että olen hyväksytty mukaan. Tunsin olevani tärkeä. Se tunne on mahtava, mutta minun kohdallani melko harvinainen. Ja pelkään nyt, että se tunne ei tule takaisin pitkään aikaan. Ahdistavaa.

En ole nähnyt Lauria lauantain jälkeen, mutta olemme kyllä puhuneet. Meillä menee tavallaan hyvin, mutta silti pieni epävarmuus vaivaa minua. Yritän kuitenkin puhua asioista Laurin kanssa vielä ennen kuin kerron teille mitään tarkempaa. Luultavasti koko ongelma on vain minun päässäni, mutta haluan silti puhua siitä Laurin kanssa.

Ja mitä Tommiin tulee, hänestä ei ole kuulunut mitään, joten ei mitään uutta kerrottavaa. Tuskin hänestä kuuluukaan enää, mutta sitä olen ihmetellyt, etten ole edes nähnyt häntä missään. Ennen näin hänet lähes päivittäin kaupassa tai hänen kotinsa lähistöllä, mutta en enää. No jaa, eihän se minulle varsinaisesti kuulu...

Tälläistä täällä päin, jatkan nyt sen vertailu postauksen tekemistä, palataan niissä merkeissä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti