Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tää sattuu, tähän tottuu

Ihmettelen edelleen, että mistä olen saanut noin ihanat anonyymit ja lukijat muutenkin. Kiitos teille kaikille <3

Tosiaan, huomenna ilmeisesti tapaan Laurin, enkä malta odottaa. Hänen kanssaan kaikki on jotenkin niin uutta ja jännittävää. Lauri on niin erilainen kuin Tommi, mutta pelkästään paremmalla tavalla.

Olen vasta viime aikoina, siis Lauriin tutustumisen jälkeen lähinnä, tajunnut millainen Tommi todella on. En minä häntä halua, eikä haluaisi Sallakaan jos tietäisi totuuden. Miten joku voi olla noin kylmä ja tunteeton, että valehtelee tyttöystävälleen päin naamaa ja suunnittelee samalla kihloja? Tommilla ei ole omaatuntoa. Hän ei ymmärrä tekevänsä väärin. Joskus Tommi ihan tosissaan sanoi minulle "En minä petä Sallaa!". Ei hän ymmärrä sitä, että hän on petturi. Jonkun pitäisi mennä ja avata Tommin silmät, kostaa hänelle niin, että hän ymmärtää, ettei voi toimia noin.

Ajattelin pitkään, että se joku olen minä, mutta tuskin olen. En halua pilata kaikkea nyt ja aiheuttaa vain harmia itselleni. Kaikki alkaa vihdoin kääntyä paremmaksi, joten annan olla. Vaikka kosto hieman kutsuisi minua, en alistu siihen. En halua alentua samalle tasolle kuin Tommi.

Täydellinen kosto olisi sellainen, että kertoisin Sallalle ja hänen koko perheensä saisi myös tietää ja sitten Tommi menisi kylään heille tietämättä paljastuneensa. Se olisi Tommille niin nöyryyttävää! Kamalaa myöntää, mutta nauttisin siitä. Kaiken sen jälkeen, mitä hän on minulle tehnyt, se olisi oikein hänelle. Kaikki ne turhat odotukset, tyhjät lupaukset ja kaikki. Tommi on pettäjä ja valehtelija. Mutta jostain syystä hän on myös äärimmäisen tärkeä minulle. Hän olisi täydellinen ystävä, jos voisin vain sivuuttaa kaikki nämä negatiiviset puolet. Silloin tällöin hän osaa olla täydellinen, mutta suurimman osan ajasta hän on täysi idiootti.

Mutta en voi kostaa. En voi riskeerata minun ja Laurin juttua nyt. En halua. Annan Tommin ja Sallan elää omaa elämäänsä ja uskon, että kohtalo puuttuu peliin jossain vaiheessa ja erottaa heidät. Toivottavasti. Se olisi vain Sallan parhaaksi.

Yritän vain unohtaa heidät ja keskittyä täysillä Lauriin. Huominen jännittää jo nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti