Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Teinkö oikein kun pyyhin viestisi pois?

Puhuin juuri Laurin kanssa puhelimessa ja illalla olisi tiedossa tapaaminen kahvin merkeissä. Jes! En malta odottaa!

Olen huomannut viime aikoina yhden asian, minkä Tommi on aiheuttanut. Olen nykyään kauhean varuillani miesten kanssa ja olen jo valmistautunut pettymään. Silloin kun olin Tommin kanssa, tiesin  aina, ettei hän soita vaikka lupaa, ettei hän tule vaikka lupaa ja tuskin ilmoittelee mitään itsestään pitkään aikaan. Olin jo niin tottunut siihen, etten edes jaksanut välittää.

Nyt odotan samanlaista käytöstä Laurilta ja aina olen jotenkin todella yllättynyt ja innoissani, kun hän pitää lupauksensa. Oletan automaattisesti kaikkien miesten olevan samanlaisia kuin Tommi, vaikka niin ei ole. Onneksi.

Lauri on tähän mennessä pitänyt lupauksensa aina. Hän on täsmällinen ja soittaa silloin kun on luvannut, enkä joudu odottamaan. On myös ihanaa, kun voin soittaa hänelle milloin tahansa. Tommin kanssa jouduin aina ensin selvittämään onko hän yksin vai ei, ennen kuin pystyin soittamaan.

Olen kokoajan varpaillani ja pelkään, että joudun pettymään Laurinkin kanssa. Minun vain täytyy oppia luottamaan miehiin uudelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti