Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

We tried

Ärsyttää. Ärsyttää niin suunnattoman paljon. Aamulla ajattelin, että tämä on hyvä päivä. Lähdin positiivisella asenteella kouluun ja päivästä tuli niin surkea, etten olisi ikinä osannut kuvitellakkaan.

Koko aamu sujui ihan kohtalaisesti ja vaikeudet alkoivat vasta koulusta päästyäni. Olimme Laurin kanssa sopineet, että hän tulee hakemaan minut kotoa koulun jälkeen ja menemme heille. Kävin suihkussa, meikkasin ja valmistauduin muutenkin. Sovimme, että tulen ulos viideksi. Olin ulkona jo kymmenen minuuttia etuajassa ja istuin pihassa odottamassa kyytini saapumista. Ja viisi minuuttia ennen viittä Lauri soittaa.

"Mun täytyykin mennä auttamaan yhtä kaveria, sori. Mut mä lupaan, että mä tulen huomenna."

Taas! Hän jätti tulematta taas! Suutuin niin paljon, että huusin hänelle puhelimessa hetken ja löin luurin korvaan. Lauri laittoi vielä perääni viestin "Mä olen oikeasti pahoillani." En vastannut. Ensinäkin, huominen ei käy. Olen sopinut huomiselle jo muuta. Ja toisekseen, hän laittoi taas ystävänsä minun edelleni ja ilmoitti siitä viisi minuuttia ennen oletettua saapumisaikaansa.

Ajattelin lohduttaa itseäni kupilla kahvia ja lähdin keskustaan kävellen. Ja arvatkaa vain ketkä tulivat minua vastaan. Tommi ja Salla, tietenkin. Toisella puolella tietä, mutta kuitenkin. He eivät kylläkään onnekseni nähneet minua ja ihmetyksekseni he eivät kävelleet käsikkäin, niin kuin he yleensä tekevät. Kai Tommin puheissa siis oli jotain perää.


Nyt siis istun yksin kotona sen sijasta, että olisin Laurilla. Mietin Tommia, mietin sitä, teinkö kuitenkaan oikein valitessani Laurin. Ahdistaa.

7 kommenttia:

  1. Älä valitse kumpaakaan, luusereita kumpikin. Valitse sellainen mies, joka kunnioittaa sinua eikä tee ohareita. Itse osoitamme sen, kuinka meitä saa kohdella.

    VastaaPoista
  2. varmaa ne ny tyylii joka päivä tulee sua vastaaan, tätä on kiva lukee vaikka shittii onki

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Mistä minä löydän aina tuollaisen miehen, johon saa pettyä kerta toisensa jälkeen. Kaipaan nyt vain omaa aikaa, mutta en uskall ottaa sitä. Pelkään, että kukaan ei soita perään. Pelkään jääväni yksin.

    Anonyymi 2: Ketään en pakota uskomaan, jokainen saa lukea blogiani juuri niin kuin haluaa, tarinana tai ei. Omasta elämästäni kuitenkin kirjoitan. Ja tosiaan, näen Tommia ja Sallaa lähes päivittäin. Asumme kaikki kolme todella lähellä toisiamme ja lisäksi käyn samaa koulua Sallan kanssa. Meillä on sama lähikauppa ja kuljemme samoilla julkisenliikenteen kulkuneuvoilla. Eikö siis ole ihan loogista, että näen joko Tommi tai Sallan, tai molemmat lähes tulkoon päivittäin?

    VastaaPoista
  4. Et löydä sellaista miestä ennen kuin alat itse arvostamaan itseäsi. Vedämme puoleemme sellaisia ihmisiä, joille meillä on myös sen hetkinen henkinen tilaus. Sinä tulet vetämään tällaisia miehiä niin kauan puoleesi, kunnes olet oppinut itsesi arvostamisen, rakastamisen ja rajanvedon.
    Kumpa ihmiset ylipäätään muistaisivat, että se, ketä oikeasti olemme odottaneet koko elämämme onkin me itse, ei kukaan muu.

    VastaaPoista
  5. Olet varmasti oikeassa, Jerita. Varsinkin tuo viimeinen lause oli loistava.

    "Se, ketä olemme odottaneet koko elämämme onkin me itse, ei kukaan muu."

    Yritän kyllä opetella arvostamaan itseäni. Tuntuu vain, että kaiken jälkeen se on liian vaikeaa.

    VastaaPoista
  6. kUMPIKIN ÄIJÄ HALUU TEINI SULTA VAAN PILLUA, EI MUUTA
    UNOHDA MOLEMMAT

    VastaaPoista
  7. Ja sitähän ne saa!

    No ei vaan, ihan vakavasti otettuna... Voi olla. Niin se asia varmasti onkin, en vain halua uskoa sitä. Äh, en tiedä.

    VastaaPoista