Sivut

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

99 problems

Mä ikävöin synnyttämistä. Se on ainoa hetki pitkään aikaan, kun musta tuntui, että joku välittää minusta.

5 kommenttia:

  1. Melko pienen pyörittämiseen blogi mennyt. Surkuttelua itsesäälissä. Keskity vauvamaailmaan ja siihen että olet itse vastuussa elämäsi tapahtumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä miltei vastasit itse omaan kommenttiisi. Mä nimenomaan keskityn vauvamaailmaan ja sen takia blogi on aika suppea tällä hetkellä. Yritän silti päivitellä edes jotain kuulumisia ja ajatuksia tänne.

      Poista
  2. Kertoisitko vaikka seuraavassa postauksessa miksi kirjoitat blogia edelleen. Alkuperäisestä aiheesta on menty kauas itsesurkuttelu kirjoitteluksi. Ymmärrän että vauva-arjesta voi lukea lukemattomilta foorumeilta mutta uskoisin kuitenkin elämääsi mahtuu muutakin kuin itsesäälissä rypemistä.

    VastaaPoista
  3. Höpöhöpö! Musta on kunnioitettavaa, että Ada jaksaa pienen vauvan äitinä edes ylipäätään kirjoitella blogia! Ja totta kai hän saa omaa blogiaan kirjoittaa juuri niistä asioita, jotka tällä hetkellä kuuluvat hänen elämäänsä! Mielestäni on ihan oikein, että hän keskittyy nyt vauva-arkeen, joka ei voikaan olla kovin dramaattista. Ne, jotka kaipaavat lisää draamaa, voivat lukea muita blogeja. Minusta tämä on hyvä juuri tällaisenaan! :)

    "vanhus"

    VastaaPoista
  4. Ymmärsitköhän nyt oikein? Yhtä draamaa nämä kirjoitukset juuri ovat olleet. Eikö kukaan blogia lukevista pidä kyseenalaisena että pienen vauvan kanssa eli (niin kauan kuin sitä kesti) pilvenpolttaja yms sekakäyttäjä. Olen iloinen järkevän perhekasvatuksen kannalta että kyseinen henkilö on poistunut kuvioista vaikka kirjoittaja ei sitä halunnutkaan. Jotta kenellekään ei tule enempää mieli pahaksi kommenteistani lupaan poistua näin tyhjää täynnä olevan blogin lukijoiden joukosta.

    VastaaPoista