Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sä väsytit mut uuvuksii, on pakko laittaa luukku kii

Alkuviikosta Lauri tulee hakemaan tavaroitaan minun asunnoltani ja tuo samalla minun hänen luokseen jättämät tavarat ja vaatteet. Sit tää on kai vihdoin tässä. 

Yksi ongelma on kuitenkin vielä olemassa. Meillä on valmiiksi maksetut liput lomalle talvilomaviikolla. Sama hotellihuone, eikä kumpaakaan pakettimatkan lippua voi enää vaihtaa toiselle nimelle. Mä lähden, se on varma. Tuli Lauri sinne tai ei, mä en heitä rahojani hukkaan. Tehköön hän omalla osuudellaan mitä haluaa, mutta mä lähden sinne vaikka sitten huonolla mielellä.

Mä olen yllättävän tyyni vielä toistaiseksi. Päivällä tuli toki itkettyä, mutta nyt mulla on lähinnä vain tyhjä olo. Mä en kai ole vielä ehtinyt edes sisäistää, mitä tapahtui ja miten tää vaikuttaa kaikkeen. Lauri on ollut viimeiset pari vuotta niin suuri osa mun elämääni, etten mä vielä oikein tiedä, miten mä osaan jatkaa eteenpäin. Ja ehkä mä kai vähän elättelen toivoa siitä, että Lauri ehtisi parissa viikossa tajuta, mitä menetti ja muuttaisi käytöstään lomaan mennessä. 

Mutta siis, haluttu nainen on vihdoin sinkku, iskekää kiinni miehet. Vink vink!

8 kommenttia:

  1. Elä nyt heti jotain uutta kollia ota viereen!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa viimeinen rivi laastarin hakemiselta. Älä laita jotakin uutta samaan asemaan missä sinä olet nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä laastaria kaipaa, en edes pystyisi olla kenenkään muun kanssa nyt, vaikka kuinka yrittäisin.

      Poista
  3. Moneskohan kymmenes kerta tää taas on. Parin päivän sisällä olette taas säälittävästi yhdessä. :):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan toistaiseksi, eikä se loppujen lopuksi edes ole kenenkään muun asia, vaikka oltaisiinkin :)

      Poista
  4. Saattaahan se tajutakin jonkin ajan päästä, mitä menetti. Ja sit se on hetken aikaa oikein herttainen sulle niin, että sä annat taas anteeksi ja alat uudelleen oleen sen kanssa. Sitten se pikkuhiljaa luisuu taas entiseen... Toivon, ettet anna tällä kertaa periksi! Ja jos se laastarisuhde auttaa sua paremmin pääsemään Laurista eroon, niin siitä vaan! Mut olethan kuitenkin toiselle osapuolelle rehellinen ja kerrot, että olet vasta eronnut ja ettet voi tässä vaiheessa tehdä mitään vakavia sitoumuksia. Mut kato tarkaan, millaisten äijien kanssa jatkossa hengaat, ettet törmää toiseen samanlaiseen! Voimia sinkkuelämään :) Sekin voi vaihteeksi olla kivaa, vaikka se ei varmaankaan nyt tunnu siltä...

    "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tosissani pystyisi hyppäämään suoraan uuteen suhteeseen, tämä vanhakin on vielä vähän vaiheessa.

      Kiitos :)

      Poista