Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2015

Fuck you

"Se vaan leikkii sun tunteilla, pelaa sairaita pelejään. Sanoo rakastavansa, teippaa palaset yhteen ja pudottaa aina vain korkeammalta."

"Sä olet hieno nainen, helvetin hieno. Sä ansaitset parempaa."

"Miten sä vielä kestät?"

"Tuollaiset naiset on harvassa. Sä olet luotettava, lojaali ja hauska. Sä osaat juhlia, mutta myös nauttia sunnuntai-illasta leffan parissa."

"Mä tekisin mitä vain tuollaisen naisen eteen."

"Sä rakastat pyyteettömästi, otat kaiken paskan niskaan ja annat kerta toisensa jälkeen anteeks. Ja mitä sä saat vastineeksi? Lisää paskaa."

"Hei prinsessa, ei sun tarvitse katsella tuota enää."

"Siinä on täydellinen paketti. Sopivassa suhteessa seksikkyyttä, kiltteyttä ja rentoutta."

"Mitä vittua sun kaltainen nainen tekee tuollaisen pellen kanssa? Sä et saa siltä mitään. Se vaan vie sulta viimeisetkin rippeet."

"Onks teillä avoin suhde? Siltä tuo ainakin vaikuttaa, miten Lauri kohtelee muita naisia sun selkäs takana."

"Ai te olette seurustelleet jo pari vuotta? Mä luulin, että Lauri oli vielä kesällä sen toisen kanssa."

4 kommenttia:

  1. Kai sä nyt itekin ymmärrät? USKALLA tehdä se mitä pitää. Muutos vaatii aina uskallusta. Jos mikään ei muutu, kaikki pysyy aina samana. Sun pitää itse tehdä sun elämästä ihanaa. Kukaan ei tee sitä sun puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän. Mä en vain ole rohkea, en pätkääkään. Nyt on kuitenkin korkea aika olla.

      Poista
  2. NYT, nainen! Jos noi kommentit on oikeesti totta, niin jätkä kiertoon ja äkkiä! Se ei todellakaan ole sun arvoinen! Saat niin paljon paremman, kunhan vain et sorru uudelleen mihinkään paskiaiseen. Jonkun kunnollisen nuoren miehen kanssa elämä ei tietenkään ole sitä jatkuvaa vuoristorataa, mutta usko mua: pitemmän päälle sä totut siihen tasaisempaan menoon ja tajuat, että se onkin mielekkämpää kuin jatkuva epävarmuudessa eläminen. Sanon tämän siksi, että olen itse miltei sun ikäisenä vaihtanut poikaystävän toiseen, koska kyllästyin siihen ainaiseen arpomiseen ja epävarmuuteen. Ja tän myöhemmin löytyneen kanssa elämä on ollut tasaista ja varmaa eikä siltikään tylsää. Eikä siitä ole myöskään puuttunut rakkautta! Mä todellakin toivon, että nyt vihellät pelin poikki ja annat itsellesi mahdollisuuden onnellisempaan ja tasapainoisempaan elämään! <3

    "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki suoraan Laurin ystävien suista. Kyllä tää peli oli nyt tässä.

      Poista