Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2014

Let me go

Mä en oikein tunnu saavan otetta arjesta taaskaan. Nyt on jo tiistai ja Lauri on ainoa asia mun ajatuksissani. Yksinäisyys ahdistaa ja niin edelleen. Blaa blaa, samaa kuten aina.

Tommista mä en oikein tiedä. Me oltiin jo ihan puheväleissä hetki sitten ja tapansa mukaan herra vain katosi yhtäkkiä, eikä vastaa puhelimeen enää. Niinpä mä siis istun yksin kotona ja yritän hengittää.

Mulla on bloginkin suhteen kamalat paineet, kun jotain sisältöä täytyis tuottaa, mutta mitään ei oikein ole. Ahdistaa, ahdistaa, siitä mä voisin kertoa vaikka loputtomiin.

3 kommenttia:

  1. Ootko kiinnittänyt huomiota siihen, että sulla taitaa aika usein tulla monen päivän masis ja morkkis just nimen omaan kovan bailuviikonlopun (ja ryyppäämisen) jälkeen? Alkoholi saattaa laukaista masennusta... Ja mulla on sellainen käsitys, että sulla meni paremmin silloin, kun et niin paljon juonut??? Voisitko taas kokeilla maltillisempaa tapaa käyttää noita juomia? Ja mites se vapaaehtoishomma? (Tulis sitä muutakin sisältöä elämään kuin Lauri ja Tommi...) Tämmöisiä ehdotuksia tänään; ei ole tarkoitus kuitenkaan jankata, itehän sä valintas teet, aikuinen ihminen :)
    "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmä minä en ole osannut yhdistää taas kahta aivan loogista asiaa toisiinsa. Sehän se, kuningas alkoholi. Mua masentaa kyllä aina Laurin lähdettyä, mutta tällaisten viikonloppujen jälkeen se masis ei vaan meinaa mennä ylitse ei sitten millään. Täytynee ottaa jonkinlainen kontrolli koko hommaan ja juoda maltillisemmin ja paremmin ajoitetusti.

      Mä itseasiassa tutkin tätä vapaaehtoisjuttua jonkin verran, mutten oikein löytänyt mitään. Jotain eläimiin liittyvää juttua oli kyllä tarjolla, mutta sekin oli lähinnä tavaran lahjoittamista tai kodittomien eläimien ottamista kotihoitoon, mikä ei oikein ole sitä, mitä mä haen. Aion kuitenkin pitää silmät ja korvat auki!

      Oikeastaan ihan hyvä kun jankkaat, mulla on etenkin viimeaikoina ollut vaikeuksia saada mitään aikaan ensimmäisellä yrityksellä :)

      Poista
    2. Kannattaa mennä vaan ottamaan suoraan yhteyttä niihin vapaaehtoispaikkoihin :) ei vaan netin kautta

      Poista