Sivut

maanantai 1. syyskuuta 2014

You're crazy and I'm out of my mind

Parempi päivä. Kaikki paha kummittelee mielessä, jossakin tuolla aivojen uumenissa, mutta edes hiukan syvemmällä kuin yleensä. Ehkä se johtuu siitä, että mä olen puhunut Laurin kanssa tänään monta kertaa. Tai siitä, että mä sain hyvää ruokaa ja pystyin syömään kaiken. Tai siitä, että mun verikokeiden tulokset olivat paremmat kuin yleensä. Tai sitten vain siitä, että mä otin aamulla pari lääkettä enemmän kuin yleensä. Mut mua sattui ihan oikeesti. Ei satu enää, yhtään.

Tiedättekö, mulla on ikävä Tommia. Oli se sitten minkälainen kusipää tahansa, mulla on silti ikävä. Ja mulla on oikeus siihen. Kaikista eniten mua kuitenkin häiritsee se, etten mä tiedä miksei se enää ota yhteyttä. Miksi se vaihtoi numeronsa, eikä ilmoittanut mulle. No, ehkä se aikoinaan selviää. Pakko sen on joskus ottaa yhteyttä. Ei se voi vain kadota yhtäkkiä mun elämästä, lakata olemasta. Ei vaan voi.

Nyt kerrankin kun mulla on ihan oikeeta energiaa ja intoa tehdä jotain, niin mä taidan lähteä ulos sen sijaan, että viettäisin koko illan tietokoneella. Palataan myöhemmin. Toivottavasti teillä on myös ollut kiva päivä ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti