Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Mikä vitun oikeusvaltio?

Tänään on vuorossa kaikista mahdollisista tunteista viha. Mä harvoin olen oikeasti vihainen tai ainakaan näytän sitä ulospäin, mutta tänään olen ollut aamusta alkaen todella äkäinen. Mulla kiehahti yli heti aamulla, jäin pois ensimmäisiltä tunneilta kun vain yksinkertaisesti ärsytti niin helvetin paljon. Parille päivätunnille mä raahauduin, mutta tulin sitten kuitenkin kesken päivän kotiin. Ei vain kiinnosta mikään.

Sillä on myös varmasti osuutta tähän mun mielialaan, että tää valtio on paska. Julkiset palvelut ovat paskaa. Mä en jaksa. Ei siitä sen enempää, en mä voi puhua vielä.

Mun tekee mieli hakata päätä olohuoneen seinään ja juosta läpi ovesta. Mikään ei suju, kaikki asiat kääntyy mua vastaan. Tekisi mieli nukkua, mutta uni ei tule. Puhelin on rikki, eikä Lauri voi soittaa mulle. Rahat on lopussa ja nälättää.

Kaikki alkoi kai siitä, kun Tommi soitti mulle aamuyöllä. Mä en millään olis jaksanut, en varsinkaan kun hän sattui olemaan humalassa. Mikä helvetin oikeus sillä on tulla ja pilata mun päivä?

Mä taidan vaan jättää tän valittamisen nyt tähän ja yrittää tehdä jotain - ja epäonnistua siinä kuitenkin.

2 kommenttia:

  1. Onko sun pakko vastata sen paskiaisen aamuyön puheluihin? Pidä puhelin yöllä äänettömällä, niin et herää turhaan keskellä yötä tollaisen luuserin takia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mä vaan olen sairas, hullu tai ylihuolehtivainen tai jotain, mutta mä en vaan pysty nukkumaan puhelin äänettömällä. Mä en saa unta, kun mä kokoajan mietin, että mitä jos jotain vakavaa on käynyt, mitä jos mä en nyt vastaa ja me ei puhutakaan enää koskaan yms. yms. Sekopääää tai jotain, en tiedä. Mä en vaan saa unta jos mun puhelimessa ei ole äänet päällä.

      Poista