Sivut

tiistai 19. elokuuta 2014

Only worth living if somebody is loving you

Mulle tärkein asia elämässä on se, että mä koen, että mua rakastetaan. Vasta sen jälkeen mä voin itse rakastaa itseäni, vasta sen jälkeen tunnen olevani tärkeä. Mä tiedän, ettei sen pitäisi mennä niin, mutta mun kohdalla se menee juurikin niin. On aina mennyt. Mä en osaa hyväksyä itseäni tällaisena ennen kuin joku muu hyväksyy. Mä en osaa pitää itsestäni, ennen kuin joku muu pitää.

Mä olen pitkään miettinyt, että mistä se johtuu. Minkä takia mä en osaa rakastaa itseäni niin kuin terveen ihmisen kuuluu? Mä olen tullut siihen lopputulokseen, että mä en ole terve. Multa puuttuu rakkaus mun menneisyydestä ja nyt kun mä vihdoin olen sitä Laurilta saanut, en osaa enää elää ilman. Mä tiedän kuinka hyvältä rakkaus tuntuu ja kuinka itsevarmaksi se tekee mut, niin en osaa enää elää ilman muiden hyväksyntää. Mä koen itseni vain muiden ihmisten kautta.

Se on kai jollainlailla tosi surullista, että mä olen niin riippuvainen rakkaudesta. Mutta toisaalta mä myös koen, että se on vain osa mun luonnetta. Mä olen hellyydenkipeä. Sitä se on. Sellainen mä olen.

Lauri on ensimmäinen ihminen, joka tajuaa mua tämän asian suhteen. Ei hänkään aluksi ymmärtänyt miksi mä olen tällainen kuin olen, mutta vasta armeijan myötä hän on tajunnut mitä mä kaipaan. Hän osaa kohdella mua juuri niin kuin mä tahdon, juuri niin kuin mä tarvitsen. Hän rakastaa parhaansa mukaan, vaikka se sieltä käsin onkin toisinaan tuskallisen vaikeaa.

2 kommenttia:

  1. Hei Ada jälleen pitkästä aikaa!! Kuule sä tarttet apuu, sillä pohdit aivan oikein ja mikä tärkeintä, tiedostat sen itse eli sulla on järkeä päässäsi, vaikka välillä susta ei siltä tunnu. Ota vielä yhteyttä jonnekkin ja älä missään nimissä luovuta. Laita uusia meilejä samoihin paikkoihin; sulla on tarve saada apua ja yhteiskunnan on suo autettava ja sä ansaitset sen!<3 kyllä sun menneisyydestä puuttuu rakkaus ja se vaikuttaa lapseen. Jos lapsi ei saa lapsuudessa rakastavia katseita ja huomiota niistä jää pysyviä jälkiä. Mutta se ei oo sun vika. Oot tosi lahjakas Ada, sen huomaa jo blogista. Ja ainakin mulle oot tosi tärkee ja ainutlaatunen ihminen!! Sä jos kuka ansaitset apua. Voimia. Tsemppiä ja haleja<3
    Bea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinustakin taas!

      Mä en oikein ole puhunut näistä asioista mitään vielä täällä, kun kaikki on niin alussa vasta, mutta mä saan apua. Ihan oikeaa sellaista. Kirjoitan ihan erillisen tekstin siitäkin jutusta, kunhan asiat saadaan rullaamaan toivotulla tavalla ja mulla on jotain kerrottavaa. Kyllä tää tästä :)

      Kiitos Bea ihanista sanoista taas, sä olet myös super tärkeä <3

      Poista