Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Friends are like rainbows

Huom!
Kaikille sähköpostia laittaneille tiedoksi! Mulla on jotain ongelmia tuon sähköpostin kanssa, eikä mun kirjoittamat viestit ole viime päivinä jostain syystä ilmeisesti tulleet perille ollenkaan. Mä olen kyllä vastannut jokaiseen saamaani viestiin, mutta teidän laittamien kyselyiden perusteella ne viestit ei koskaan ole tulleet teille asti. Mä yritin äsken saada sähköpostia pelittämään ja lähetin tänään kirjoittaneille viestiä. Joten sinä, joka tänään laitoit mulle viestiä, ilmoittelehan, että tuliko mun viesti perille! Teidän sähköpostit kulkee siis tänne päin, mutta mun omat ei teille.

Täällä ei oikein tapahdu mitään ihmeellistä. Koko aamupäivän vietin Tommin kanssa ulkona, kun sää kerrankin oli edes siedettävällä tasolla. Kävimme terassilla juomassa kaljat ja istuimme puistossa hetken juttelemassa. Tiedättekö, tuntuu vieläkin jotenkin tosi spesiaalilta, kun voi liikkua Tommin kanssa ihan julkisesti. Me ollaan tunnettu jotain puolitoista vuotta ja siinä ajassa liikuttu vain muutaman kerran yhdessä jossain. Siinä kävellessä mä sanoin Tommillekin, että tuntuu hyvältä, kun ei tarvitse tällä hetkellä salailla ihmissuhteitaan. Se on jotenkin tosi rentouttavaa, kun voi olla avoimesti juuri niiden ihmisten ystävä, joiden haluaa. Tosin en mä silti tahtoisi Sallaan törmätä Tommin kanssa liikkuessani. Enkä Lauriinkaan välttämättä.

Friends are like rainbows...

Laurista puheen olleen, hän ei tiedä mun liikkuneen Tommin kanssa tänään. Sanoin vain olevani kaverin kanssa kaljalla. Mutta niinhän mä olin. Ei se ollut valhe, vai mitä? Nyt mä olen kotona vähän huilaamassa. Mun terveys on vieläkin sillä tasolla, että vähänkin kun on enemmän ohjelmaa, mä olen ihan uupunut. Nyt taidan ottaa päiväunet ja sen jälkeen lähteä Laurille tekemään jotain, jos se hänelle sopii. Saa nähdä.

Tähän loppuun vielä kysyisin, että mitä te tahtoisitte lukea? Kiinnostaisiko kysymyspostaus, vai riittääkö ask.fm siihen tarkoitukseen? Toivoisitteko ajatuksia jostain tietystä aiheesta, kirjeitä vai pelkkiä kuulumisia? Juttuja menneisyydestä tai tulevaisuudesta? Mä myös toivoisin teiltä jonkinlaista palautetta blogista, ulkoasusta, teksteistä, bloggaustahdista ja sellaisesta. Kertokaahan rakkaat jotain, jooko?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti