Sivut

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kasvaa vuosien paino, meidät pian alleen musertaa

Mä olen tässä eilisen ja tämän päivän aikana todennut, että tunteiden lisäks multa on kadonnut myös omatunto. No, mitäs pienistä.

Olen taas vaihteeksi vähän sekaisin, mutta mun oli pakko tulla päivittelemään pikakuulumiset ennen kuin lähden Laurille. Tämän päivän mä olen viettänyt Tommin ja hänen muutaman kaverinsa kanssa ja täytyy sanoa, että mulla oli oikeasti ihan hauskaa. Tapasin myös pikaisesti Tommin uuden ihastuksen, joka yllätykseksi vaikutti jopa ihan mukavalta. Nyt mulla on Tommin auto käytössäni ja lupasin kuskata häntä huomenna, jos hänen tarvitsee johonkin liikkua. Huomenna täytyy siis olla selvänä. Ja olin mä tänäänkin melkein koko päivän, kunnes pari tuntia sitten tulin kotiin. Onneks Laurilla on auto ja se pääsee hakemaan mua.

Huomenna mulla saattaa olla kiireinen päivä, kun olen kuskina Tommille, käyn hoitamassa raha-asioita, käyn moikkaamassa pikkuveljeäni ja menen ehkäpä Laurin kanssa ostoksille. Huomisen bloggaamisesta en siis tiedä, mutta se nähdään sitten. Kyllä mä kirjoittelen, jos vain millään ehdin. Hengissä täällä siis ollaan, vaikka minusta ei huomenna kuuluisikaan! 

4 kommenttia:

  1. hui, taas "biisiyhteensattuma" - eilen muistin otsikon biisin ja nostalgiafiiliksisä kuuntelin ja lisäsin spotifylistaan. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, mä muistaakseni toissa päivänä otsikkoa miettiessäni pohdin, että oletkohan sä vielä bongannut tuttuja biisejä! Jännä, että näin usein osuu kohdalle :D Mä kuulin tän radiosta eilen ja tuli siitä mieleen.

      Poista
  2. Kyllä ne ottaa suhun yhteyttä, jos jätit merkin itsestäsi jonnekkin. Älä luovuta Ada, kun pääsit alkuun, älä luovuta nyt. Älä taas peruuta. Kai sen sokeakin näkee että tarvit apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätin merkin kyllä useampaankin paikkaan, joten eiköhän sieltä jotain kuulu jossain vaiheessa :)

      Poista