Sivut

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

It has been said that time heals all wounds

It has been said that time heals all wounds.
I do not agree. 
The wounds remain. 
In time, 
the mind, protecting its sanity, 
covers them with scar tissue, 
and the pain lessens, 
but it is never gone.

Tänään on ollut taas huono päivä. En mä oikeastaan tiedä miksi, ei vain ole mitään syytä. Huono päivä silti. Mä en ole tehnyt oikein mitään. Näin Lauria pikaisesti ja siinäpä se. Loppu päivän olen istunut kotona ja kärsinyt nälkää. Rahaa saan vasta huomenna ja sitä ennen on turhaa haaveilla syövänsä yhtään mitään. Autosta on bensa lopussa, joten en mä pääse edes liikkeelle millään.

Mä vasta tänään jotenkin sisäistin, että mulla tosiaan on loma, mun ei tarvitse mennä mihinkään. Mitenhän ihmeessä mä käytän kaiken sen vapaa-ajan? Luultavasti juomalla siideriä puistossa, rannassa ja kotona. Juomalla siideriä missä tahansa. Se kuulostaa ihan tarpeeks hyvältä suunnitelmalta.

Mulla tosiaan tuli äsken mieleen kun lueskelin mun tän viikkoisia tekstejä, että mä en missään vaiheessa maininnut Tommin käyneen täällä. Tuli vonkaamaan seksiä multa, yritti pussata väkisin ja sellaista. Kyllä me juteltiin ja juotiin kahvitkin, ei siinä mitään. Mä oon ihan iloinen, että me ollaan edes jollainlailla väleissä vieläkin, kaiken tapahtuneen jälkeen. Vaikka ei mun kai pitäis olla iloinen siitä.

Mulla on tylsää. Kyselkää multa jotain askissa tai kommenteissa tai jossain. Viihdyttäkää mua, mä en keksi mitään tekemistä itselleni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti