Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

Lopun alkua

Mä luulen, että tää alkaa olla lopun alkua.

Sinkkuja ollaan, taas.

Kaikki on täydellistä aina siihen asti, kunnes mieltä painavat menneet murheet nostetaan pöydälle. Silloin maalipurkki leviää käsiin ja värjää kaiken punaisella. Ongelmista ei saa puhua. Ei saa. Ja mä rikoin kaavaa, mä puhuin. Ja se oli siinä.
"Mä en tahdo nähdä sua enää."

Voihan se olla, että se soittaa vielä. Mut mä en tiedä tahdonko mä vastata enää. Hah, vastaan kuitenkin, heikko paska mä oon. Mä rakastan. Mut en mä tahdo jatkaa näin. Ne asiat täytyy puhua selviks, täytyy saada joku ratkaisu.

Kyyneleet sattuu silmiin.

Mun kengätkin jäi sinne. Se vaan työns mut rappukäytävään ja löi oven kiinni. Ihan sama, paskat kengät.

Siinä kävellessäni kotiin pelkät sukat jalassa mä soitin Tommille. Ja mun suureks yllätyksekseni se jopa vastasi mulle. Tulee kuulemma illalla. Niin varmaan.

Mä en kestä. Mä tahdon vaan Laurin kainaloon. Nyt.

13 kommenttia:

  1. Huomenna kaikki on taas ihanaa, ruusuista ja ällösöpöistä vaahtokarkki unelmaa. Vittu mua vituttaa lukea AINA tätä sun samaa jahkailua ja jankutusta: Ollaan yhdessä, ei olla, ollaan, ei olla. Lauri on ihana, Lauri on kamala, Tommi on ihana, Tommi on kusipää. Menee hyvin, huonosti, hyvin, huonosti. Sä et vaan nainen tajua! Sä vaan selität sun lukijoille, et joojoo pitäis muuttua ja en anna Laurin/Tommin kohdella itteeni paskasti/ En soita tänään sille enkä tolle, enkä tekstaa/ Nyt lupaan pitää lupaukseni, enkä anna itteeni kohdella näin. Joojoo kuultu ja todettu tämän olevan paskaa monta kertaa.

    SILTI ADA. Silti aina ja joka ikinen kerta SÄ olet se tossu. Sä otat niin paljon sitä paskaa niskaan, et sä oot jo hukkunu sen alle. Missä sun itsekunnioitus on? Käske niitä molempia jo painua helvettiin sun elämästä. Mua ei kiinnosta kuulla sitä iänikusta: "No mutku osaa se Lauri olla ihanakin ja mussakin on vikoja ja haluan vaan olla lähellä ja halia ja pusia jajajaja" PASKAT! LOPETA JO! Sä roikut noissa molemmissa pataluha luusereissa, jotka kohtelee sua ku mätää roskapussia.

    Anteeks nyt vaan. Mä tykkään sun blogista, mut mua suututtaa ihan saatanasti, et ne kaks paskiaista käyttää sun heikkoutta ja haavoittuvuutta hyväkseen. Laurille on budi tärkeempää, ku sinä, se kohtelee sua huonosti ja heittää sut pihalle. Miksi sä ton jälkeenkin haluat vielä olla sen kans? Mitä vittua oikeesti?! Nainen! Nyt otat ittees niskasta kiinni! Ihan oikeasti.

    Sun mielenterveys kärsii noiden kahden luuserin takia. Sä vaan itse edesautat sitä hengaamalla niiden kans. Sulle on ihan okei, et on edes vuorokausi ihanaa ja söpöä, mut sen pitäis olla kokoaikaista, eikä sellaista, et se toinen vaihtee mieltään yhtä usein, ku boxereitaan.

    Älä vastaa mulle, jos oot edes aikeissa keksiä minkä tahansa tekosyyn siitä, et noku noku Lauri nyt vaan on sellanen ja tollanen ja mä oon tällanen. Pliis. Päästä irti jo. Elä elämääsi. Sä tarvitset onnea, ilman huonoja ihmisiä sun ympärillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me blogin tällä puolen olevat emme tosiaan tiiä koko totuutta. Sä et tosiaan voi tietää asioiden oikeeta laitaa. Vaikka Ada kertoo, että ovat miehet hänen ympärillään paskoja ja kaikki me nähään että ne kohtelee Adaa kuin paskaa. Mutta ootko tullu ajatelleeks, että blogi ei oo ainoa ja oikea totuus? Asioissa on aina monta puolta ja me nähään enimmäkseen se surkea puoli. Adalla on varmasti painavammat syyt olla Laurin kanssa kuin "osaa se Lauri olla ihanakin ja mussakin on vikoja ja haluan vaan olla lähellä ja halia ja pusia jajajaja".
      Sulla on ihan hyviä pointteja tossa, mutta et tosiaankaan voi tietää koko kirjavaa totuutta, et niitä pieni asioita Laurista jotka Ada näkee, jotka luultavasti pitää Adan Laurin kanssa yhdessä. Yleensä vaikka ihmisessä on huono puoli, se hyvä puoli kattaa niin paljon alleen (tässäkin vetoan siihen, että me ei tosiaan tiedetä ku kärpäsen paskan verran Laurista todellisuudessa) että ne huonot puolet unohtuu.

      Tommissa ihan sama asia. Meille on tuotu näkökulma että Tommi on pettävä, valehteleva, dominoiva ja paljon muuta huonoa. Mutta johan se Ada on myöskin tolkuttanu, että on paljon paljon hyvää Tommissa. Ja tosiaan niin varmaan onkin. Mä en henkilökohtasesti nää mitään muuta syytä, että Ada yhä pyörii Tommin kanssa, kuin että Tommissa on niin paljon asioita joita meille ei suoda tietävän joista Ada ei voi päästää irti ja ne tekee Tommista niin ihanan Adalle.

      Halusin vähän korjata sun näkemystä asiasta. No bad feelings.

      -Maria

      Poista
    2. Miksi Ada sitten kertoo 90% aina vain ne huonoimmat uutiset noista? Missä ne kivat puolet on? Niinpä. Niitä on se pieni häviävä osa joka häviää ton kaiken paskan alle. Ilmeisesti ne hyvät puolet ei oo riittävän hyviä, ku Ada jaksaa aina marmattaa, et yhyy sitä ja tätä.

      Poista
    3. Eka ano, ( ja varmaan sama on toi toinenkin:D) oon niin samaa mieltä! Amen. Käy ada sääliks sua ja huolestuttaakin:(
      Eikä mun mielestä kommentissas ollu korjaamista.

      Poista
    4. Pakko yhtyä ekaan kommenttiin. Aluksi tämä blogi oli mielenkiintoinen ja jännittävä, nykyään ottaa päähän ainainen valitus samoista asioista, joille et kuitenkaan koskaan tee mitään. Jokainen on oman elämänsä Herra. Et voi puolustella loputtomiin ratkaisujasi vain sillä että "minkäs teet kun rakastan" jne. Kuinka moni ihminen on esim tullut jätetyksi suhteessa niin että on ollut itse yhä umpirakastunut toiseen, ja joutunut vaan pettymään? Hekin ovat selvinneet. Miksi sinä et?

      Ei ikäisesi elämän kuulu olla nuin ankeaa. Älä he*vetti soikoon roiku nuissa idiooteissa, jotka ajavat sinut vielä kuoleman kielille. Vain sinä voit pelastaa itsesi. Voit lakata esittämästä marttyyria ja ottaa ohjat käsiisi.

      Oon sitäpaitsi ihan satavarma, että harrastat esim. Tommin kanssa seksiä. Hän ei sinulta muuta halua ja teksteistäsi paistaa läpi ainainen ikävä Tommia kohtaan. Miksi te kaksi ette sitä tekisi, varsinkaan juopuneena? Et vain uskalla myöntää sitä blogissa, koska tiedät mitä paskaa saisit niskaasi jos sen tunnustaisit.

      Punainen lanka tästä tekstistä katkesi jo alkusanoihin, mutta pointtini on se että tee nyt hyvä tyttö elämälläs jotaki. Sun elämä ei siihen kaadu että heivaat sairaan, pillun perässä juoksevan pettäjä-Tommin ja narkki-Laurin huitsin nevadaan. Ihmiset, jotka eivät sua edes arvosta.

      Ärsyttää. Perkele. Älä oo nuin tyhmä. Ja anteeksi suorasukaisuuteni.

      Poista
    5. Suoraa tekstiä jokaiselta, mutta mitäpä tässä kiertelemään. Paskassa tilanteessa ollaan ja ihan hyviä juttuja ilmeni jokaisesta kommentista. Aloitetaan nyt vaikkapa tuosta Marian kommentista, kun se oli hieman eri luokkaa muiden kanssa.

      Maria on oikeassa. Ette te näe elämästäni mitään muuta, kuin sen osan, jonka minä päätän näyttää. Ette te näe niitä kahvihetkiä, ettekä meitä käpertyneinä sohvannurkkaan kaakaon kanssa. Ette te näe niitä iloisia hetkiä läheskään niin paljon, kuin näitä surullisia. Fakta vain on se, että silloin kun kaikki on loistavasti, en kirjoita niin paljon. Silloin elän. Ja kun ihmiset katoavat ympäriltäni, kirjoitan taas tuplasti enemmän.

      Ja teille muille... Ne ihmiset tosiaan katoavat ympäriltäni todella usein. En minä hallitse tätä tilannetta. En minä ole johtajan asemassa, vaan tanssin muiden sääntöjen mukaan. Vaikka pienellä yrityksellä saisin kyllä kaiken hallintaani, ovat riskit niin suuret, etten tahdo sitä. Mielummin olen ihmisten kanssa ja tallottuna, kuin johtajana ja yksin. Paskaa, mutta totta.

      Ja mitä budiin tulee, en minä ole mikään arvostelemaan sitä tai mitään muitakaan virheitä. Olen itse pohjimmiltani ihan samanlainen. Helvetillinen, säälittävä lääkeaddikti.

      Eniten kaikista kommenteista silmääni osui tämä viimeinen. En tosiaan harrasta seksiä Tommin kanssa. Olen ollut hänen kanssaan sängyssä viimeeksi kai huhti- tai toukokuussa 2013 eli miltei vuosi sitten. Tilanne olisi varmasti toinen, jos Lauri ei olisi astunut kuvioihin, mutta nyt tilanne on tämä. Ja jos minun ja Tommin välillä olisi seksiä, miksen kertoisi siitä täällä? Tämä on minun blogini, minulla on kaikki oikeudet kertoa täällä mitä huvittaa. Aivan kuin en nyt jo olisi saanut paskaa niskaani. Minulla on oikeus poistaa jokainen kommentti, jota en tänne tahdo tai johon en tahdo vastata, mutten ole vielä kertaakaan niin tehnyt.

      Tässä aikalailla kaikki ajatukseni, kysykää ihmeessä jos jotain jäi mielen päälle.

      Poista
  2. Naurattais, jos ei itkettäis. Jos tää blogi on totta, todistamme tässä sitä aitoa, oikeaa syrjäytymistä, jossa tytölle käy aina huonommin kuin nälle poikasille, jotka peliä pelittävät.

    Ja toiset tylleröiset selittää, että voi kun eihän me kaikkea tiedetä, varmaan niin ja näin ja blogikin on vaaleanpunainen.

    Tuolla tavalla juuri saa elämänsä pilalle, muiden tapojen ohessa tietysti myös, että jää pallottelemaan miesten huomion toivossa minne sinne ja jättää koulut ja muut. Jos se koulu ei nyt maistu ja muka 18 tulee täyteen, suosittelen työntekoa tosissaan.

    Vaikka turhaa lässytän: JOS tää blogi on totta, niin juuri näin se tapahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... harmi:/ näin käy

      Poista
    2. Syrjäytyminen tosiaan on hyvässä tahdissa ollut jo pitkään. Koulussa olen silti vielä jollainlailla kiinni ja viimeistään neljännen vuoden jälkeen se tulee suoritetuksi.

      Sosiaalinen elämä on mitä on, eikä tässä muutenkaan ole kehumista...

      Poista
  3. Oon toi eka ano. Sun vastaus ei antanu mulle mitään uutta. Niinkuin epäilinkin, niin keksit taas selitystä selityksen perään. Onnea vaan paskaan ja epänormaaliin suhteesees Laurin kanssa, vaikka voisit saada miehen joka arvostaa sua, eikä polje sua maahan. Itepä oot valintas tehny. Älä sit valita, ku Lauri jättää sut aikuisten oikeesti lopullisesti. Siinä vaiheessa mä tuun sanomaan, et mitäs mä sanoin. Kuitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisesti, ei mulla ole mitään sanottavaa sun kommenttiin. Mä tiedän sun olevan suurin piirtein oikeassa, joten turhaa mun on keksiä mitään tekosyitä. Olen iloinen, että kommentoit ja toivon sinun tekevän niin jatkossakin. Muista kuitenkin, että tää on mun elämä ja valinnat on viimekädessä mun :)

      Poista
  4. siis mikä helvetin paskamyrsky täällä nyt on.Antakaa adan roikkua tommissa ja laurissa jos se sitä haluaa ja ihan oikeesti nyt miettikää jos teillä ei olisi ketään kuin nää kaks ihmistä ja jätettyään heidät oisit yksin,nii eikö se sitten olis rankkaa?Mitä jos ada ois vuosia yksinäisyydessä,koska ei uusiin ihmisiin tutustuminen ole helppoa tai peräti ystävystyminen.Oisko teille muka anot helppoa olla yksin eikä tietookaa onko elämään tulossa pitkään aikaa ketää.Ei varmasti.Joo tiiän että ada on vähän välii sillee että elämä menee hyvin,vaaleenpunain maailma ja välillä adan maailma on musta tai no useimmiten ja sit hää kertoo niit tänne.Pistää vituttamaan ja joo silti kyl miunki mielestä adan pitäis unohtaa tommi ja lauri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paskamyrsky nimenomaan.

      Sinä tulit ja sanoit juuri sen, mitä minä ajattelen. Mielummin paskojen ihmisten kanssa, kuin yksin. En vain kestäisi totaalista yksinäisyyttä neljän seinän sisällä, enkä tosiaan ole mikään hyvä tutustumaan uusiin ihmisiin ihan noin vain.

      Unohtaminen olisi tässä vaiheessa ehkä joltakin kannalta viisainta, muttei ehkä sitten kuitenkaan. En tiedä kumpi tekee minut hullummaksi, huonot ihmissuhteet vai yksinäisyys.

      Poista