Sivut

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ilman sua oon puolikas vaan

Onnellisuus mutta salakavala ahdistus taustalla. Huoli Tommista, rakkaus Lauria kohtaan. Pusuja ja halauksia. Liikaa koulua. Lääkkeitä ja oloja. Vastuuta ja velvollisuuksia. Helpotuksia. Ainakaan mä en oo raskaana. Kellon tikitystä ja unettomia öitä.  Levottomuutta. Epävarmuutta ja pelkoa tulevasta. Viiltoja. Mehukattia ja munkkeja. Blogia ja ihania sähköposteja. Aurinkoa ja vesisadetta. Tähtiä öisellä taivaalla ja yks auringonlasku. Ranta ja hiekkaa varpaissa.

Sellaista täällä. Ahdistavaa mut silti ihan jees. Oon mä kai jollainlailla onnellinen. Tai en mä kai edes loppujen lopuks muista enää mitä onni on, mut mulla alkaa olla sellainen tunne, että lähellä ollaan.

En mä oikein osaa sanoa mitään. Tyhjä pää. Odotan Lauria ja teen ruokaa. Ei mulla kyllä yhtään oo nälkä, mutta pakko sitä on joskus syödä.

Paniikkikohtaukset ovat taas täällä, mut ehkä tää tästä. Huomenna täytyis käydä juttelemassa koulun terveydenhoitajan kanssa mun unettomuudesta. Ehkä se on se ensimmäinen askel...

Nyt ei kyllä irtoa mitään tämän enempää, myöhemmin ehkä jotain viisaampaa luonnoksista.

Postaustoiveita saa laittaa, askissa saa kysyä (ask.fm/AdaAmalia), kommentoikaa mitä mieleen tulee!

Loppuun vielä kiitokset aktiivisuudestanne, kävijämäärätkin ovat nousussa taas! Kiitos rakkaat ♥

4 kommenttia:

  1. Hienoa, että oot ottanut sen ensimmäisen askeleen avun hakemiseen! Vaikka sulla on välillä ahdistusta ja paniikkioloa, niin mielestäni postauksissasi on nykyisin kuitenkin huomattavasti positiivisempi yleisvaikutelma kuin ennen :) Nauti keväästä, nuoresta lemmestä ja vapusta, kerranhan täällä vain eletään <3
    terveisin: "vanhus"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos :)

      Kyllä mä itsekin huomaan, kun luen vanhoja tekstejäni, että niissä on positiivisempi sävy. Osaan löytää huonoistakin jutuista hyvää ja osaan selvitä vastoinkäymisistä. Olen tosiaan oppinut blogin aloittamisen jälkeen tosi paljon itsestäni ja elämästä.

      Hyvää vappua ja kevättä myös sinulle!

      Poista
  2. Tykkään sun tyylistä kirjottaa. Muutenkin kiva lukea joskus vähän pintaa syvemmältä olevia tekstejä :)

    VastaaPoista