Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

You're already there

Tässä sitä ollaan. Paska omatunto, paskat fiilikset. Epäilyttää. Pitäisi kuunnella aivoja, mutta kuuntelen sydäntä. En tiedä tulenko katumaan myöhemmin, luultavasti kyllä. Stressaa ihan hirveästi, mutta olen silti niin innoissani, että hehkun.

Cheating >.>  

Mä olen menossa yökylään kaverille. Eihän siinä mitään, kuulostaa loistavalta suunnitelmalta, pieni irti otto arjesta ja niin edelleen. Se kaveri kuitenkin sattuu olemaan joku, josta en voi kertoa kenellekään. Niinpä, Tommi. 

Hän soitti aamulla ja kysyi illan suunnitelmia. Puhui minut pyörryksiin, sai minut taas sanojensa vangiksi. Ja minä olen menossa yökylään.

Tiedän kyllä sanomattakin, että jokainen tuomitsee minut. Tiedän kyllä sen olevan huono ajatus. Ja tiedän, etten voi kertoa siitä Laurille. Tiedän tekeväni väärin ja silti teen niin. 

En osaa selittää miksi. En vain osaa. Mutta luotan itseeni täysin. Tommi on ehkä seksiä vailla, joo, mutta tahtoo hän muutakin. Hän tahtoo seuraa, jonkun kenelle puhua asioista, joista ei voi puhua kenellekää muulle. Jonkun, joka tuntee ihmiset, joista puhun. Ja minä tiedän, etten petä Lauria. Tai joo, pettämistähän tämä kai on, mutten aio mennä Tommin kanssa sänkyyn. En aio pussata, en mitään. Ystävinä mennään, ihan viattomasti. 

Tänään illalla töidensä jälkeen Tommi hakee minut ja menemme heille. Syömme iltapalaa, katsomme leffan, juttelemme ja käymme nukkumaan.

Mä olen paska ihminen, eikö niin?

Mitään peruuttamatonta ei vielä ole tapahtunut ja tahtoisin niin, niin kovasti mennä. Epäilys kalvaa minua kuitenkin. Mitä jos, mitä jos? Mitä jos pilaan nyt kaiken?


8 kommenttia:

  1. Mun mielestä sä saat mennä tommille, jos tahdot, etkä tee siinä mitään väärää. Sulla on oikeus olla ystäviä, kuten laurillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti, onneksi edes joku on tätä mieltä <3

      Tunnen vain tekeväni väärin, kun salailen tätä kaikkea ja syyllisyys painaa todella, mutta ehkä minä uskallan mennä. Haluaisin ainakin kovasti...

      Poista
  2. Tottakai meet sinne. Se tekee hyvää sulle ku pääset juttelemaan asioista tommin kanssa. Et tee siinä mitään väärää <3

    VastaaPoista
  3. ei se tule kuitenkaa :D

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä taas ei kylläkään kannattaisi mennä kaveripojalle YÖkylään. Siinä on kuitenkin aina omat vaaransa, että jotakin muutakin tapahtuu, vaikka kuinka päättäisit olla ihan viattomasti ja kaveripohjalta. Toisaalta kyllä kummallakin saa mielestäni olla omia kavereita, sekä tyttöjä että poikia... Mut jotenkin vaan nyt tuntuu vähän riskaabelilta hommalta tuo yökyläily.
    terv. Varmasti vanhin lukijasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän pointtisi ihan täysin, itsekin epäröin tosi paljon koko juttua. Saa nyt nähdä tuleeko tästä edes yhtään mitään...

      Poista