Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Ehkä ois helpompaa olla, jos ajatukset ei ois hirmumyrskyjä, vaan tähdenlentoja

Lähden tänään takaisin. Takaisin kotiin, takaisin kaaokseen. En saanut nukuttua viime yönä oikeastaan ollenkaan ja neljältä nousin ylös. Avasin puhelimen ja aloin käydä läpi saapuneita viestejä ja puheluja.

Tommilta yksi puhelu ja kaksi viestiä. Ensimmäisessä lukee vain "pääsitsä perille ja onks kaikki ok?" Toinen viesti onkin pidempi, mutta samoja juttuja siinäkin kysellään. Hän kertoo olevansa aina tukenani niin rahallisesti, kuin muutenkin. Minun ei tarvitse maksaa takaisin, hän kuulemma on velkaa minulle. Hah, maksan kuitenkin, muuten hän alkaa kiristää minua niillä rahoilla aikanaan. Eipä mitään erityistä siis, mutta täytyy kai silti ilmoittaa tänään hänelle, että missä mennään. Onneksi meillä on nyt kaikki edes jollainlailla hyvin.

Seuraavat viestit ovatkin Laurilta. Ihme, että hän on kaivannut. Kuuden puhelun lisäksi olen saanut viisi viestiä, joissa kysellään onko kaikki hyvin, missä minä olen ja niin edelleen. Vastaan samantien.
"Mä otin vähän hermolomaa ja lähdin. Kaikki on ihan jees, mä tulen takaisin kai tänään. Soitan kun oon kotona, niin nähdään. Meidän täytyy puhua."
Kai minullakin on oikeus kuurupiiloilla, kun hänkin tekee niin. Nyt hän kauhuissaan käy läpi niitä vaihtoehtoja, mistä minä haluaisin puhua. Ei, ei ole mitään yksittäistä asiaa. Tahdon vain puhua kaikesta. Meistä ja meidän olemassa olosta. Olemmeko me 'me' vai emme? Kai me olemme. Ainakin minun puolestani ja ainakin yhteydenottojen määrästä päätellen myös hänen puolestaan. Vaikken sitä itselleni tahtoisi myöntääkään, niin minulla on ikävä.

Ja sitten on vuorossa se osuus, mitä en olisi tahtonut kohdata. Kolme puhelua faijalta. Vain yksi viesti lisäksi.
"Neiti vois ilmoitella, että onko hengissä vielä..."
 Juu juu, hengissä tässä ollaan.  Täytyy soittaa faijalle sitten, kun olen päässyt kotiin.

Nyt alan pakata vähäisiä matkatavaroitani takaisin reppuun ja sen jälkeen alan lukea juna-aikatauluja. On minulla jo vähän ikävä kotiin, mutta tiedän, että sinne päästyäni olen toista mieltä.

Seuraava päivitys tulee luultavasti kun olen päässyt kotiin ja minulla on luonnoksissakin teille jotakin, joten eiköhän me jatketa vielä tämän päivän puolella. Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti