Sivut

torstai 20. helmikuuta 2014

I'm a unicorn

AJASTETTU.

Tässäpä siis teille jo ensimmäinen ajastettu teksti. Minä seikkailen tällä hetkellä ties missä houremaailmoissa, toivottavasti en kovin suurissa kivuissa kuitenkaan. Suurin haaveeni on, että pääsisin ratsastamaan yksisarvisella. No, se nähdään sitten...

En oikein tiennyt mitä kirjoittaisin näihin ajastettuihin teksteihin, kun tapanani on kirjoittaa teille lähinnä mietteitäni reaaliajassa. Päässäni humisee tällä hetkellä vain autiomaan tuuli, joten teksti tulee luultavasti olemaan melko sekavaa.

im a unicorn

En silti tahtonut jättää blogia täysin hiljaiseksi ja toivon kovasti, että teidänkin aktiivisuutenne pysyy yllä. Vastailen kyllä kommentteihinne, viive vain tulee olemaan hieman tavallista suurempi.

Voin nyt paljastaa teille, että luonnoksissani lojuu ainakin muutama kirje aikaväliltä huhtikuu 2013 - tammikuu 2014, joten niitä ainakin ajastan joillekin päiville ja tässä yön aikana kirjoittelen myös muutaman kirjeen lisää, kun sen tyyppisiä mietteitä nyt pyörii päässä. Onneksi luonnokset -kansiossa on tällä hetkellä jotain 40 miltei valmista tekstiä, niin ei tule kiire näiden ajastusten kanssa. Otsikoiden keksiminen on se vaikein osuus, kun yleensä vain poimin ne kuuntelemistani kappaleista. Näin montaa otsikkoa en kuitenkaan muutamasta kappaleesta saa millään revittyä.

Kaikki ajastetut tekstit julkaistaan ihan satunnaisiin aikoihin, mitään loogisuutta niissä ei ole, vaan valitsin vain jonkin kivalta tuntuneen ajan jokaiselle tekstille.

Eipä minulla nyt tähän hätään muuta, seuraavissa jutuissa sitten jotakin järkevämpää. Tai milloin täältä nyt mitään järkevää löytyisi, haha!

Ps.  Valheen vangit, Liv, 20.2 klo 21.00 Vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti