Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

"Hyvää vuosipäivää, rakas!"

AJASTETTU.
 (Katkeran sävyisiä mietteitä Tommin ja Sallan seurustelun vuosipäivänä.)

"Jo vuoden sua on kustu silmään ja vielä sä seisot siinä paikallas. Tai ehkä sä vaan oot jo pysyvästi sokeutunu. Katsot liian läheltä, et näe totuutta enää. Et ymmärrä, että kaikki muut nauraa sulle. Kaikki muut tietää sun olevan vain huora Tommille. Voi lapsi raukkaa, avaa jo ne silmäs ja hyväksy totuus."

Mä en voi ymmärtää miten tää leikki jatkuu vieläkin. Kaikki muut näkee totuuden ja Salla vaan sokeesti jatkaa eteen päin. Antaa anteeks kerta toisensa jälkeen, eikä kuuntele muiden neuvoja. Uskoo kaiken, mitä Tommi sanoo.

"Lapsi rakas kun sä et tajua, että sun omat vanhempaskin nauravat sulle sun selkäs takana. Kaikki tietää, että toi on vaan kahden ihmisen säälittävä yritys olla jäämättä yksin. Ei vaan kehdata erota enää, kun ollaan oltu jo vuosi yhdessä."

Vitut ne todellisuudessa mitään vuotta on yhdessä ollu! Ainakin puolet siitä ajasta ne on ollu erossa ja käytännössä kokoajan riidoissa. Jos kuukaudessa on kolme onnellista päivää niin se on jo harvinainen kuukausi.

"Tommi ikävöi eksäänsä ja panee sua kun ei satu parempaakaan olemaan tarjolla. Se ottais vaikka mut mielummin, mutta mä en vaan oo tarjolla. Avaa nyt jo silmäs ja hyväksy se todellisuus."

9 kommenttia:

  1. Siis joskus ihminen on vain nii "sokea" asioilla, vaikka muut varoittavat. "kyllä se muuttuu" ajatellaan. Kyllä se salla vielä tajuaa kuinka hällä on mennyt monta vuotta "hukkaan" ja kuinka häntä on kohdeltu väärin. Jos minäkin olen vasta nyt, 2,5v seurustelun jälkeen huomannut että olen.ollut kynnysmatto muiden näkiessään sen aikoja sitten, niin kyllä se sallakin sen joskus hoksaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus silmiä on vain niin hirmu vaikeaa avata... Eiköhän se Sallakin tajua kaiken aikanaan :)

      Poista
  2. Minusta blogisi menee koko ajan vain parempaan suuntaan. Teksti virtaa eteenpäin ja osaat kertoa asiat kauniilla kielellä ja taitavilla lauseilla, mutta niin että ne välittyvät jokaiselle ja niistä saa selvää. Blogin ulkoasu on kaunis ja sopii tähän. Jokainen tekstisi on erilainen ja ainutlaatuinen, koska se on tullut omasta päästä. Blogisi on omanlainen ja kehityt jatkuvasti. Teksti virtaa eteenpäin kuin joki, eikä koskaan lakkaa olemasta. Joskus se virtaa hitaammin ja joskus nopeammin, mutta virtaapa kuitenkin. Kaunis, erilainen ja omalaatuinen blogi. Tee joskus taas sellainen postaus jossa kerrot lähiaikojen mieleenpainuvimmat kommentit ja tsempit. Jokainen kommentti on arvokas mutta on hauska saada palautetta. Paljon voimia Ada ja lepäile ja parantele nyt itsesi kunnolla kuntoon!<3
    Bea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteesta Bea <3 Tuollaisen postauksen voisin tässä lähipäivinä toteuttaa, se vain vaatii melko paljon aikaa, joten ihan tänään vielä en siihen kykene. Katsotaan, toteutan sen kyllä kunhan ehdin :)

      Poista
  3. Tulin blogiisi vahingossa ja jäin lukemaan tarinaasi. Mitähän sulle sanoisi. Kaikki ajatukset on ihan hajanaisia, enkä saa mitään fiksua kirjoiteltua. Se ainakin sanon, että sä kuulostat kivalta tyypiltä. Mokasit ja maksoit siitä kovan hinnan. Olet suora, etkä kaunistele asiaa, osallisuuttasi, kyvyttömyyttä hallita tilanteita, mutta siksi kuulostatkin kovin inhimillisemmältä.

    Oikeastaan kuulostat vähän multa sun ikäisenä. Siitä on jo kauan. Tänään olen omasta mielestänikin ehyt ja ihan onnellinen. Löysin paikkani vaikka siihen menikin kauan. Sulla ei ehkä, toivottavasti mene niin kauaa, mutta jos menee, älä lannistu.

    Ja susta tulee hieman mieleen Leena Lehtolaisen Kun luulit unohtaneesi päähenkilö. Lue se joskus ;)

    Parane pian, voi hyvin ja anna palaa. Ehkä sun maailmassa ei vieläkään ole ihan ne parhaat tyypit jos ajattelee sun henkistä jaksamista, mutta aika näyttää.

    Kaikkea hyvää sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, hirmusti kiitoksia kommentistasi! :)

      Kirja kuulostaa mielenkiintoiselta, laitoin nimen muistiin ja luen sen kyllä varmasti.
      Kiitos kommentistasi, jää ihmeessä seurailemaan!

      Poista
  4. Aivan mahtavaa! Yhdelltä istumalta luin blogisi läpi. Upeata tekstiä, vaikkakin käsittelet vaikeita ja kipeitä asioita. Kirjoituksiisi on ollut helppo samaistua, kuin omaa elämääni. Kukaan joka ei ole juuri nuita tunteita käynyt läpi, ei voi arvostella sinua. Teot eiväet aina ole oikeutettuja, mutta tunteilleen ei aina vaan voi mitään. Toivon sinulle elämääsi kaikkea hyvää ja paranemisia! Toivon myös kovasti että saat itsesi irti lääkkeistä, elämä ja ajatukset ovat veikeitä niiden kanssa, mutta ku lopulta pääsee niistä irti löytyy aivan toisenlainen veikeys elämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on ollut hurja homma lukea kaikki kerralla läpi! Kiitos kun jaksoit vielä kommentoidakin, jää ihmeessä seurailemaan :)

      Poista
    2. Aivan varmasti jään lukijaksesi :)

      -A

      Poista