Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Boom sanoo pommi

Muutama teistä ihanista oli jo huolissaan, kun eilen ei tullut postausta. Kaikki on kuitenkin hyvin, paremmin kuin hyvin. Olen vaipunut johonkin omaan vaaleanpunaiseen maailmaani taas, unohtanut menneet ja keskittynyt tähän hetkeen. Elänyt muille ihmisille ja unohtanut oman itseni. Unohtanut kaikki negatiiviset tunteet ja muistanut ainoastaan onnen.

Lauri on huolissaan. Hän vahtii minua, miltei asuu luonani ja soittelee aina kun olemme erossa. Tommi tekstaa päivittäin, kyselee kuulumisia muttei sen kummempaa. Kaikki on kuitenkin hyvin juuri näin. Turhaan he ovat huolissaan, minulla on kaikki hyvin. Näen Lauria usein, käyn koulussakin silloin tällöin ja pärjään.

Ainoa ongelma on väsymys. Eilenkin olin niin väsynyt, etten vain yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa. Lupaamani kirjeet lukijoille olen miltei kirjoittanut loppuun ja yritän postittaa ne ensi viikon aikana. Palataan ehkä myöhemmin vielä suuremmilla ajatuksilla!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minä syönkin, mutta ne eivät vain tunnu auttavan...

      Poista
    2. Mitä vitamiineja syöt ja montako mikrogrammaa sulla on yhessä tabletissa? Niissä aineissa on niiiin paljon eroja ja eri vitamiinit vaikuttavat eri asioihin. Se C - vitamiini suositus, mitä yleisesti annetaan, niin ei haittaa mitään, vaikka söidi niitä enemmän, esimerkiski. Ja sun väsymys johtuu kyllä varmaan siitäki, kun et kokonaisvaltaisesti voi hyvin. Sulle ei ilmeisesti kovin hyvin maistu ruoka tai jos maistuu, mistä se koostuu se sun ruokas? Mitä tykkäät syödä? Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jos henkisellä, psyykkisellä tai fyysisellä puolella on jokin vinossa, heijastuu se muihinkin. Ihminen on kokonaisvaltainen kokonaisuus. Suosittelen sun käymään luontaiskaupoissa hakemassa ravintolisiä ja punnitse ja säästä kaupoista löytyy myös paljon kaikkea mielenkiintoista.

      Poista
    3. Yleensä syön Lysin Omega-3 D-vitamiinia ja Multivitan C-vitamiinia kaksi tablettia molempia päivittäin. Terveydenhoitaja suositteli niitä minulle joskus aikoja sitten ja samalla annoksella mennään yhä. Luulen kuitenkin, että väsymys johtuu juurikin siitä, että kaikki asiat ovat kokoajan ihan sekaisin, enkä saa ajatuksia kasaan.

      Syön myös tosi huonosti, kasvikset ja hedelmät kyllä menevät alas, samoin murot ja jogurtit, muttei mikään oikea ruoka. Kuten sanoit, kaikki vaikuttaa kaikkeen...

      Poista