Sivut

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Revin sun kirjeet silpuks

Tiedän, että tulen saamaan paskaa niskaani sen jälkeen, kun kerron teille mitä menin tekemään. Tein sen, minkä lupasin jättää tekemättä. En jaksanut olla vahva enää, en jaksanut taistella vastaan. Tein sen, minkä tiesin olevan väärin. Kuuntelin sydäntä aivojen sijasta. Ja ylpeänä voin sanoa, että nyt minusta tuntuu hyvältä. Ainakin hetkellisesti, mutta silti. Sain mielenrauhan ja nyt kaikki on hyvin. Miltei kaikki ainakin. Ostin prepaid -liittymän ja tein sen, mitä minun täytyi.

"Kaikki jäi niin kesken. Sä et ottanut enää yhteyttä, unohdit. Mun oli pakko vielä viimeisen kerran tekstata sulle ja pyytää anteeks kaikesta. Mä tiedän, ettet sä nöyrry pyytämään anteeks tekojas, mutta mä teen niin. Mä haluan saada mielenrauhan, mä haluan pystyä nukkumaan iltaisin. Mä en kadu niitä aikoja sun kanssas, mä en kadu seksisuhdetta enkä sen muuttumista ystävyydeks. Oon silti pahoillani, että kaikki meni niin kuin meni. Se on kuitenkin mennyttä nyt ja mä aion jättää sen pysyvästi taakseni. Nyt mä en oo katkera enää. Mä pystyn jatkamaan eteenpäin ja antamaan anteeks.

Hyvää joulua sulle ja hyvää loppu elämää, rakas."

Lähetä. Klik.

6 kommenttia:

  1. Ehkä teit oikein, ehkä väärin. Mutta tärkeintä on, että itse tunnet tehneesi sen, mitä piti.
    Viestisi oli asiallinen, juuri sellainen minkä olisin itsekin lähettänyt tilanteessasi.
    Olet vahva ihminen, vahvuutta ja rohkeutta vaatii myös tuon viestin kirjoittaminen ja lähettäminen!
    On ihanaa, että pystyt myöntämään itsellesi tuollaisia asioita ja kertomaan niistä eteenpäin. Täytyy toivoa että Tommi osaa toimia tilanteessa harkitusti, vaikka se tulee vaikeata olemaan hänelleki. Muista myös aina, että et ole yksin, Tommikin on käynyt varmasti läpi samanlaisia tunteita kuin sinäkin, miehet vaan harvemmin näyttävät tunteitaan. Ja muista, että me lukijat ollaan aina täällä tsemppaamassa sua!
    Onnea sinulle siinä, mitä ikinä tuleekaan eteesi tämän viestin seurauksena ja ihanaa joulua! <3
    - suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Suvi :) Asiallisuuteen pyrinkin, vaikka välillä koko ihminen yhä kiukuttaa minua ja aiheuttaa pahaa mieltä. En halunnut välittää liian lämpimiä tunteita, mutten myöskään tehdä pahaa mieltä hänelle, kun tiedän, ettei hänellä todellakaan ole helppoa nyt. Minä taidan kuitenkin olla meistä kahdesta se, kenellä menee paremmin. Liekö sitten minulla ja menneisyydellämme osuutta hänen huonoon oloonsa, en tiedä.

      Hyvää joulua myös sinulle <3

      Poista
  2. Viesti oli asiallinen. En usko että siitä koituu mitään haittaa itsellesi, jos koet että asia on loppuunkäsitelty näin osaltasi. Jos Tommi ottaa yhteyttä sinuun uudestaan, tiedät miten sun täytyy toimia. Tommi voi riutuneena yrittää saada sinut takaisin, mutta ole sinä vahvempi. Älä myöskään murru, jos hän ei ota yhteyttä. Tee viestin loppuunkäsittelevä sanoma selväksi itsellesi, sillä viestistä voi erottaa myös pienen haikeuden sävelen. Jokatapauksessa ihanaa joulua sulle multakin ja onnellista uuttavuotta 2014!:)
    Beea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, päätin jo, että jos Tommi vastaa viestiini, mitä ei ainakaan toistaiseksi ole tapahtunut, niin luen kyllä vastauksen, mutten kirjoita hänelle enää mitään. Jos hän päätyy soittamaan yms, niin siihen en vastaa. Tiedän jo, että sorrun kuullessani hänen äänensä. Kiitos samoin Beea!

      Poista
  3. Laita Sallalle samasta liittymästä viestiä Tommin toimista.saat senkin palautettua maanpinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En koe mitään tarvetta pilata Sallan joulua, vaikka se kai jotenkin kierolla tavalla olisi oikein hänelle. Annan asian nyt vain olla, vaikka se kuinka vaivaisi. Ei se kuitenkaan enää viestin lähettämisen jälkeen ole vaivannut sillä tavalla kuin ennen, tämä taisi nyt olla se kaipaamani piste.

      Poista