Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Katsoit vähän kysyvästi. Et kai sä luullu tätä pysyväksi?

Minulla on onnekseni eräs ystävä, joka on myös Sallan kanssa melko läheinen ja sain häneltä äsken käsiini erään Sallan lähettämän viestin. Täytyy sanoa, että ehkä jopa hieman yllätyin viestin sisällöstä ja uhkailevasta sävystä, eikä se nyt mitenkään erityisen hyvältä tunnu, mutta aivan sama. En jaksa enää miettiä sen enempää hänen sanomisiaan. Toisesta korvasta sisään, toisesta ulos.

"Taisi se huora vihdoin ymmärtää, että sen olis korkea aika opetella pysymään erossa musta ja Tommista. Mä tänään taas muistutin siitä sille ja se oli niin pelokkaan näköinen, että viesti meni kyllä varmaan perille. Ja jos ei mennyt, niin seuraavaks mä tuhoan sen parisuhteen. Mä vien sen miehen ja annan sille kovan opetuksen. Sitten se viimeistään tajuaa, ettei se voi tollalailla jaella itseään ihan kenelle haluaa."

Vai että sellaiset suunnitelmat. No, onnekseni Lauri tietää kaiken oleellisen ja näin ollen Sallalla on melko heikot mahdollisuudet tuhota suhdettamme. En sitten tiedä mitä hän suunnittelee, mutta varmuuden vuoksi mainitsin tänään Laurillekin tästä viestistä. Eipähän ainakaan tule yllätyksenä hänelle, jos Salla ottaa yhteyttä. Jollainlailla minulle jäi viestistä myös sellainen käsitys, että Salla luulee minun yhä olevan yhteydessä Tommiin, mitä en tosiaankaan ole. En ole puhunut hänelle sen edellisen välikohtauksen jälkeen. Toivon, että Salla nyt ymmärtää minun jättäneen heidät rauhaan lopullisesti ja ymmärtää myös jättää minut ja Laurin rauhaan.

Laurista puheenollen, tämän päivän tapaaminen ei onnistunut, koska hän oli ehtinyt jo sopia muuta. Kuitenkin vain hetki puhelumme jälkeen näin hänet ystäviensä kanssa kaupassa ja juttelimme siinä jonkin aikaa. Heillä oli suuntana jonkun hänen kaverinsa mökki ja ilmeisesti jonkinlaiset bileet. Sellaista se on, kun on vain osan ajasta töissä ja suurimman osan vapaalla. Minuakin pyydettiin mukaan, mutta viiden miehen ryyppäjäiset keskellä viikkoa eivät oikein houkutelleet, varsinkaan kun koulujutut meinaavat muutenkin kaatua niskaan. Ehkä joku toinen kerta.

Sain muuten kirjoitettua sen mielipidetekstin, mutta valitsinkin täysin blogista poikkeavan aiheen. Tuskin siis tulen sitä tekstiä täällä julkaisemaan, koska ensinäkin se käsittelee kotikaupunkini asioita ja toisekseen se on melko vakava ja ketään teistä tuskin kiinnostaa lukea sitä. Älkää kuitenkaan huoliko, tuon kyllä blogissakin mielipiteitäni esille erinäisistä asioista, kunhan jotain tulee mieleen.

Vielä tähän loppuun halusin nostaa esille erään kysymyksen, jonka sain jonkin vanhan postauksen kommenteissa. Lukijani kysyi, että tietävätkö vanhempani Tommin teoista ja todellisesta luonteesta. Ei, he eivät tiedä. Olen kyllä kertonut, että emme ole enää tekemisissä erinäisten riitojen takia, mutta en mitään sen tarkempaa. En ole niin läheinen vanhempieni kanssa, että kertoisin heille sellaisia asioita, eivätkä ne kai edes loppujen lopuksi kuulu heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti