Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Miten tuntuukaan tää niin tunteettoman ei-miltään

Olen aloittanut tämän postauksen jo monta kertaa, mutten kuitenkaan tunnu saavan mitään aikaiseksi. Aloitetaan vaikkapa muutaman kommentoijan pulmasta. Olen parhaani mukaan yrittänyt blogissa selittää teille tunteitani ja ajatuksiani, mutta yksi asia täytyy kai vielä tehdä selväksi. En rakasta Tommia. Rakastan muistoja, en ihmistä. Siinä siis selvyys siihen asiaan.

Ja sitten se juttu, josta jo eilen hieman kerroin teille, liittyen Tommiin ja Sallaan. Tarina on muuttunut sen verran, että tiedän varmuudella Tommin ja Sallan olevan yhä yhdessä. Ja mikä ihaninta, kuulin sen Sallalta tänään. "Sä pysyt erossa mun ja Tommin suhteesta ja elämästä" teki pointin melko selväksi. Myös toinen asia kuitenkin on melko varma. Sallalla on jotain meneillään entisen poikaystävänsä kanssa, eikä se ole pelkkää ystävyyttä. En kuitenkaan edelleenkään halua lähteä spekuloimaan tätä sen enempää, koska ensinäkään asia ei kuulu minulle, enkä tiedä siitä mitään.

Tänään minun oli tarkoitus nähdä Lauria, mutta olin myöhään koulussa ja hän on nyt ties missä huitelemassa, joten en tiedä onnistuuko se. Kaikki on nyt kiinni hänestä. Toivon, että hän soittaisi vielä tänään, mutta luulen, ettei niin käy, negatiivinen kun olen. Kerron kuitenkin myöhemmin, että onnistuiko tapaaminen, vaiko ei. Nyt minun täytyy vielä hetkeksi palata koulujuttujen pariin, viettäkäähän kiva tiistai-ilta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti