Sivut

lauantai 19. lokakuuta 2013

Pitäis nainen ykköseks laittaa aina

Yhdeksän jälkeen aamulla ovikello soi. En odottanut vieraita, enkä yhtään osannut aavistaa kuka ovella olisi. Pelkäsin Tommin tulevan, mutten uskonut siihen. Ei hänellä ole mitään asiaa tänne. Unisena nousin avaamaan oven ja se oli Lauri.

"Huomenta, herätinks mä?"
"No joo, mitä sä teet täällä? Eiks sulla oo krapula sen baari-illan jäljiltä?"

Herra oli ollut baarissa juomatta mitään ja lähtenyt ajoissa kotiin vain voidakseen tulla aamulla tänne. Kuinka söpöä! Kaikenlisäksi hän toi mukanaan aamupalaa ja minä keitin kahvia. Hän kuulemma oli ajatellut minua koko illan ja halunnut yllättää. Siinä hän ainakin onnistui!

Olimme koko päivän täällä meillä, katsoimme sen elokuvan joka meidän oli tarkoitus katsoa eilen illalla ja olimme vain. Täydellistä.

Äsken hän lähti kaveriaan moikkaamaan ja sitten kotiin ja minä jäin tänne. Nyt vain kuuntelen musiikkia ja alan kohta tekemään ruokaa itselleni. Kaikki hyvin siis, paremminkin kuin hyvin. Tänään oli myös ensimmäinen kerta varmaankaan ikinä, kun Tommi ei kertaakaan tullut mieleeni ollessani Laurin kanssa. Yleensä alitajuntani nostaa Tommin ajatuksiini aina, kun Lauri on täällä, mutta nyt niin ei käynyt. Minä edistyn, jes!

Olen muuten jo muutaman päivän ajatellut, että haluaisin kirjoittaa jonkinlaisen mielipidetekstin tai jonkin tekstin jostain aiheesta, mutta mieleeni ei tule mitään aihetta. Olisiko teillä mitään toivomuksia, kysymyksiä yms.?

2 kommenttia:

  1. Tämä ei yhtään liity kyseiseen tekstiin, mutta halusin tulla vain ilmoittamaan, että keksin Tommin strategian. Tai eihän tämä välttämättä ole se oikea, mutta tämä vain putkahti mieleeni. Aivan yhtäkkiä.
    Kun Tommi ilmestyi harjoittelijaksi kahvilaasi, hän ajatteli murtuvasi täysin. Mutta hän ei tiedä kehityksestäsi vahvuudessa. Jos sinulla esimerkiksi olisi jokin lempi kirjasto yms, hän voisi tulla seuraavaksi sinne. Hän tuhoaisi jokaisen sosiaalisen paikan, jossa yleinsä käytkin. Hän käyttäisi menneisyyttä sinua vastaan. Kaikki asiat jotka olet hänelle kertonut, puhuisivat sinua vastaan nyt. Lopussa syrjäytyisit kotiin ja et haluaisi liikkua enää minnekkään. Alkaisit miettiä asioita aikaisi kuluksi. Mieleesi palaisi Tommi. => soittaisit hänelle ja suuttuisit, syyttäisit häntä. Hän saisi kieroa nautintoa siitä että käytät aikaasi häneen. Tiedän, että olet nyt tarpeeksi vahva ja sinulla on Lauri ja voit estää sen. Mutta juuri siksi neuvoisin sinua käymään sielläkin, missä on riski Tommista. Tsemppiä:)

    VastaaPoista
  2. Voit hyvinkin olla oikeassa, kiitos kommentistasi :)

    Hän tosiaan tietää minusta liian paljon. Hän voi tuhota minut niin helposti, ihan liian helposti. Ilkeintä mitä ihminen voi toiselle tehdä, on käyttää hyväkseen luottamustani. Minä luotin häneen ja kerroin juttuja menneisyydestäni ja nyt hän tuhoaa minut niillä.

    En anna hänelle mahdollisuutta siihen. Lähden kahville heti huomenna. Minun on pakko. Vaikka se olisi kuinka vaikeaa, menen sinne huomenna.

    VastaaPoista