Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Oot vielä yhtä holtiton kuin ennenkin

Yritin jo eilen illalla kirjoittaa teille jotain tekstiä, mutta ajatus harhailee sen verran kokoajan, etten saanut mitään järkevää aikaan. Täällä ollaan kuitenkin taas. En sitten tiedä kuinka kasassa se ajatus nyt on, mutta kirjoitan silti.

Tommista ei ole sen sähköpostin jälkeen kuulunut mitään, enkä hänelle vastannut. Arvasin kyllä, ettei hän luovuta ja tulen varmasti kuulemaan hänestä vielä myöhemminkin, mutta en jaksa välittää enää. Siitä asiasta ei sen enempää...

Laurin kanssa kaikki on vieläkin hyvin. Näimme pikaisesti eilen, mutta yökylään en ole ehtinyt taas pitkään aikaan. Olemme kuitenkin puhuneet puhelimessa monta kertaa päivässä ja tämä tilanne on ihan ok. Lauri kysyi jo eilen, että voisinko mennä heille tässä viikonlopun aikana yöksi, joten sellaista siis luultavasti luvassa. Eipä minulla oikeastaan Lauristakaan ole muuta kerrottavaa. Minulta aina silloin tällöin kysytään, että miksi en puhu Laurista enemmän, niin se johtuu ihan täysin siitä, että ei minulla ole mitään erityistä kerrottavaa. Meidän kahdenkeskisiä keskusteluja en halua tuoda tänne blogiin, mutten jaksa jatkuvasti hehkuttaa siitäkään, että meillä menee hyvin. Jos jotain erityistä tapahtuu, niin kerron siitä kyllä teillekin.

Ja tähän lopuksi vielä omia kuulumisiani hieman. Minulla menee siis ihan hyvin. Olen ollut vähän kuumeisena tässä muutaman päivän, mutta en kuitenkaan kovin pahasti. Mielialani on pysynyt kohtalaisen tasaisena ja olen nyt melkolailla tietoinen siitä, mitä haluan elämältä tässä lähitulevaisuudessa.

Teksti tosiaan takkuaa nyt niin pahasti, että taidan jättää tämän tähän. Niin kuin olen aiemminkin sanonut, niin postaustoiveita saa aina jättää ja kommentoida jos tulee jotain mieleen!

13 kommenttia:

  1. http://elamanmuutos.fi/jata-nama-30-asiaa-tekematta-niin-huomaat-elamanlaatusi-kohenevan-merkittavasti/

    VastaaPoista
  2. Mene ja nussi itseltäs ja Laurilta taju kankaalle,nih loppuu toi jatkuva ininä pahasta Tommista.Itse sille annoint ja itse tiesit mihin ryhdyit.Tyhmyydestäs saat itse kärsii.Turhaa sä Tommia syytät,teki sulle vaan palveluksen kun korkkas sut ja pääsit sinäkin munan makuun

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1: Kiitos linkistä, lisäsin kyseisen sivun kirjanmerkkeihini ja palaan sinne varmasti vielä. Päteviä ohjeita, joita jokaisen, myös minun, kannattaisi noudattaa paremmin!

    Anonyymi2: IP:n perusteella olet taas se sama ilkeilevä ano, kuin aiemmin. Kiva, kun taas muistit palata tänne jakamaan ihania mielipiteitäsi :*
    Joo, taidat olla oikeassa. Pitäis varmaan nussia niin lujaa, että vaivutaan ihan sellaiseen ruususen uneen ja ollaan seuraavat sata vuotta poissa tästä yhteiskunnasta häiritsemästä sinun elämääsi. Kommenttisi perusteella voin kertoa, että toivon tosiaan sinun olevan seuraava, joka lankeaa Tommin jalkoihin. Huomaat sitten kuinka tyhmä oletkaan kun hups yllättäen et pääsekään hänestä enää eroon. Mutta pääsitpähän ainakin munan makuun, sehän se on elämän tarkoitus ja voit ikuisesti olla kiitollinen hänelle, kuten minä olen nyt.
    Pusuja sinne, jaa toki jatkossakin nuo ah niin mielenkiintoiset näkökulmasi meille :*

    VastaaPoista
  4. En ole homo, tsori Ada,En lankea vaan minuun langetaan !!

    VastaaPoista
  5. Hyvä Ada! Oot mahtava kirjoittaja, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  6. Vou, mieslukija! Oikeastiko? Siinä tapauksessa olen pahoillani aiemmasta oletuksestani ja muotoilen viestini uudelleen.

    Muodostan päässäni lähes jokaisesta kommentoijasta jonkinlaisen kuvan. Nyt tämä kuvani sinusta sortui ihan täysin ja olen melkolailla hämmentynyt. Yritän kuitenkin tässä nyt pikaisesti kasata itseni ja vastata jotain järkevää. Tämä minun ja sinun välinen kommentointi on minulle kuin leikki. Ensin tosiaan otin kommenttisi edes jollainlailla vakavasti, mutta nykyään otan ne täysin huumorilla ja kuten varmaan vastauksistani olet huomannut, en edes ajattele niitä sen kummemmin.

    Nyt jäin kuitenkin miettimään sinua lukijana enemmänkin ja näen kaikki viestisi aivan uudelta kannalta. En tiedä mistä se johtuu, mutta nyt kun kuulin sinun olevan vastakkaisen sukupuolen edustaja, niin olen oikeastaan kiinnostunut jatkamaan tätä keskustelua pidemmällekin, vaikka aiemmin kommenttisi lähinnä huvittivat minua. Kai se vain on se, että miehen näkökulma on usein niin erilainen kuin naisen.

    Olisin toki myös kiinnostunut kuulemaan enemmänkin sinusta ja taustoistasi. Luetko tekstejäni kuinka paljon? Perustatko esimerkiksi tuon aiemman kommenttisi täysin tähän tekstiin, vai onko se herännyt luettuasi aiempia postauksiani? Tunnetko jollainlailla samaistuvasi Tommiin? Oletko kokenutkin ihminen parisuhderintamalla? Vastaa toki jos yhtään tuntuu siltä :)

    Tämähän menee mielenkiintoiseksi... Hämmentää niin paljon, etten edes tiedä mitä sanoa.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi (17:10) Kiitos paljon :) Parhaani yritän. Nyt olen taas jollainlailla saanut ajatukseni kasaan ja yritän kirjoittaa jotain laajempaa postausta myöhemmin.

    VastaaPoista
  8. Olen lukenut kaikki tekstisi kyllä.En päivittäin, sanotaan viikottain.Kommentti perustuu siihen mitä olen lukenut, ei yhteen tekstiin siis millään muotoa. En samaaistu kyllä Tommiin, en ole kusipää sentään. Mutta minuun langetaan, halusin sitä tai en.Vientiä naisrintamalla piisaa, kuitenkin en ehkä halua ihan kaikkea saada mitä taarjotaan.Parissuhteeen voin sanoa olevani leski, oma rakas kuoli syöpään 22 vuotiaana1.5v sitten. Omat kriittiset kommentit kumpuavatsiitä mitä olen nähnyt/kokenut . En nöyristele.Haluan saada ajatukset sinussakin virtaamaan.Miksi,koska,miten,milloin siinä paljon joihin kannataa etsii vastauksia

    VastaaPoista
  9. Valitettavat kirjoitusvirheet, sorry, puhelimella kirjoitus välillä hankalaa.

    VastaaPoista
  10. tuli mieleen, oletkohan kuullut mindfulness-harjoituksista. oman kokemuksen mukaan ne auttaa joskus sellaisiin elämäntilanteisiin, kun omat negatiiviset ajatukset ahdistavat eikä pysty rentoutumaan. esim. tällä verkkosivulla on jotain harjoituksia muistaakseni: http://www.joustavamieli.com/
    tsemppiä! oon seurannu blogia jo keväästä mutta nyt kommentoin ekan kerran :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi (17:19): Kiva kuulla, että olet jaksanut lukea kaikki tekstini, etkä vain muutamaa, joiden perusteella saat minusta täysin mustavalkoisen kuvan. Olet siis tosiaan saanut minusta edes hieman monipuolisemman kuvan, kuin aluksi kuvittelin. Ajattelin sinun olevan jollainlailla samanlainen, kuin Tommi, mutta et ainakaan itse tunne olevasi sellainen ja se on ihan hyvä asia. Vaikka hänessä toki hyviäkin puolia on.

    Parisuhderintamalla tosiaan on hyvä olla edes jollainlailla kriittinen, eikä ottaa kaikkea mitä tarjotaan, niin kuin sanoit. Ja minä en ollut kriittinen silloin kun olisi pitänyt. Tommi on juuri se pahin virhe, mihin langeta. Ja minä lankesin, tottakai. Siinä olet kuitenkin ihan oikeassa, että menneitä on turha katua enää. Sinäkin olet kokenut suuren menetyksen, se ei ole minullekaan täysin vierasta. Ajatukset sait kyllä liikkeelle, vaikkakin teit sen aluksi melko rujoilla ja tylyillä kommenteilla, mutta tapasi toimi kyllä. Kiitokset kommenteistasi ja kirjoita myös myöhemmin jos vain tulee jotain mieleen :) Ja kirjoitusvirheet eivät haitanneet mitään, sain kyllä ihan hyvin selvää :)

    Anonyymi (17:30): Kiva kun kommentoit, jätä viestiä toki useamminkin, jos jotain tulee mieleen. En ole kuullut noista harjoituksista, perehdynkin paremmalla ajalla niihin tarkemmin, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
  12. Herätys on minusta hyvä tehdä rajusti ja saada ajatukset virtaamaan. Elmässä sattuu ja tapahtuu.Kaikkea ei halua, se kuitenkin vain tapahtuu.

    VastaaPoista
  13. Ajatukset tosiaan lähtivät virtaamaan, joten toimi! :)

    VastaaPoista