Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

Why do I and everyone I love pick people who treat us like we're nothing?

Kommenttikenttä on herännyt eloon taas, kiitos siitä teille! On ollut ilo tulla blogiin, kun aina minua odottaa täällä muutama kommentti. Jatkakaa samaa linjaa, höpötelkää jotain, mitä mieleen tulee.

Nyt päivittelen vähän kuulumisia teille tältä päivältä. Aamulla siis tosiaan heräisin Tommin puheluun, niin kuin sanoinkin jo aiemmin. Kävin koululla, mutta innostus lopahti ennen kuin päivä oli edes ehtinyt alkaa, joten tulin ajoissa kotiin. Kotona juttelin lisää Tommin kanssa.

Laurista ei ole kuulunut viikonlopun jälkeen, ajattelin huomenna soittaa hänelle, jos hän ei ota yhteyttä minuun. Alkaa olla jo vähän ikävä ja haluaisin nähdä pian. Huomenna minulla on helppo päivä koulussa, joten silloin olisi paljon aikaa nähdä.

Haluaisin nähdä myös Tommin kanssa, ihan julkisesti ja vähän testata puhuuko hän totta minulle. Ei puhu, tiedän, mutta ajattelin laittaa hänet koetukselle. Olisi kivaa mennä pitkästä aikaa vaikkapa kahville johonkin ja vaihtaa kuulumisia. Olen vaihtanut Tommin kanssa lähes sata viestiä tänään ja hän lupasi soittaa vielä myöhemmin jos ehtii, joten täytyy silloin kysyä ehtisikö hän tavata vielä tällä viikolla.

Eipä oikeastaan muuta nyt, odottelen josko jotain tapahtuisi ja päivittelen lisää viimeistään huomenna, nyt taidan lähteä suihkun kautta nukkumaan, öitä rakkaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti