Sivut

tiistai 17. syyskuuta 2013

We accept the love we think we deserve

Tommi soitti yöllä. Ihan tavallinen puhelu, kyseli kuulumisia ja sellaista. Emme kuitenkaan puhuneet pitkään, koska olin niin uninen, että olisin kuitenkin puhunut ohi suuni tai unohtanut koko keskustelun aamuun mennessä. Pyysin häntä kuitenkin soittamaan ja herättämään minut aamulla. Ja yllätyksekseni hän teki niin. Juuri tismalleen siihen aikaan, kun olin pyytänyt.

He eivät kuulemma olekaan yhdessä Sallan kanssa, en usko sitä, mutta samapa tuo. Lähden mukaan leikkiin, mutta pidän kokoajan mielessä, että minulle luultavasti valehdellaan. Haluan saada hänet kiinni valheesta, jotta voin taas kaataa kaikki vihat hänen niskaansa.

Emme taaskaan ehtineet puhua kauaa, koska Tommilla alkoi työt, mutta tekstaaminen onnistui. Ja melko pian viestien sävy siirtyi juuri siihen kielletyn ja sallitun rajalle. En edelleenkään ole ihan perillä siitä, kuinka tarkat säännöt meillä Laurin kanssa on, joten en sitten tiedä teenkö väärin tekstatessani Tommille. Laurikin tosin on tekemisissä exänsä kanssa, joten kai tämä on periaatteessa sama asia...

Ahdistaa. Haluan eroon Tommista, mutta sitten en kuitenkaan halua. Kaikki on hyvin näin, mutta jokin minussa silti käskee lopettamaan tämän leikin.

3 kommenttia:

  1. Joo, just noin nää jutut vaan menee.."ei me olla enää yhdessä. No ei ainakaan oikeesti. En ota sitä enää takasin. No kunhan nyt huvikseni otin. Sinut mä oikeesti haluisin." Voi noita meidän Tommeja.

    VastaaPoista
  2. http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288599805897.html

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Joo, näin se menee aina. En voi enää edes tehdä muuta kuin nauraa. "Me erottiin" on sama asia kuin "me ei nähdä tänään" ja se on mielestäni äärimmäisen huvittavaa. Annan herran nyt leikkiä ja leikin mukana.

    Anonyymi 2: Itseasiassa luin kyseisen artikkelin eilen illalla ja mietin itseäni sen kautta. Osa kohdista piti täysin paikkaansa, mutta osa ei ollenkaan.

    Ihan hyvä artikkeli ja totuuksiahan siinä on. Niin kuin otsikossakin lukee "We accept the love love think we deserve". Pitäisi vaatia enemmän. Pitäisi arvostaa itseään ja vaatia arvostusta myös muilta.

    VastaaPoista