Sivut

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Right now we are alive and in this moment I swear we are infinite

Aamulla heräsin taas siihen, että Tommi soittaa. Tismalleen oikeaan aikaan, siis ihan minuutilleen silloin, kun minun pitikin herätä. En tosiaan tiedä, mitä hän ajaa takaa, mutta olemme viime viikonlopun jälkeen puhuneet lähes joka päivä puhelimessa ja monta kertaa. Ja usein soittaja on hän.

"Mä olen töissä jo mut ajattelin vaan varmistaa, ettet nuku pommiin. Joten hyvää huomenta ja hyvää koulupäivää."

Olin hämmästynyt. Ihan todella. Pohdin koulussakin koko aamun kaikkea viime päivinä tapahtunutta. Pidän kuitenkin kokoajan mielessäni, että jotain hän ajaa takaa. Kaikki perustuu valheeseen, joten ei hän voi soitella minulle kokoajan ihan viattomasti. Mutta onhan se silti todella kiva, että joku muistaa minut heti aamulla ja soittaa herättääkseen. Lauri ei sitä tee, ikinä. Hän nukkuu niin pitkään kuin vain mahdollista.

Lauri kuitenkin soitti myöhemmin, joten olen hänen mielessään myös. Emme puhuneet tapaamisesta mitään, ihan vain kuulumisia vaihdoimme. Haluaisin kyllä nähdä, mutta en välttämättä tänään. Koulu vie kaiken energiani ja kun tapaan Laurin kanssa, jää hän usein yöksi tai minä menen heille ja silloin yöunet jäävät vielä vähemmälle kuin nykyään. Viikonloppuna tapaamme varmasti, silloin minullakin on aikaa valvoa.

Tällä hetkellä olen oikeastaan melko tyytyväinen tähän tilanteeseen. En sitten tiedä pitäisikö minun, mutta olen silti. Ystävyys Tommin kanssa toimii ja suhde Lauriinkin menee ihan hyvin. Parantamisen varaa tietysti on aina, mutta ei kaikkea voi saada.

Olen viimeaikoina yrittänyt elää hetkessä ja olla murehtimatta liikaa ja se tuntuu ihan oikeasti toimivan. Väsymys vain on ihan valtava, mutta eiköhän se siitä...

6 kommenttia:

  1. ootkos vielä kertonu Laurille Tommin ja sun yhteyvenpidosta ? ulkopuolisen silmiin tää vähän haiskahtaa siltä, että et ehkä pysty pitämään suhetta Tommiin vain kaveruutena. :s

    VastaaPoista
  2. Sanoin Laurille, että olen puhunut Tommin kanssa, mutta en mitään sen tarkempaa. Haluan puhua Laurin kanssa ihan kasvotusten, jotta näen hänen reaktionsa. Kertominen pelottaa ja yritän lykätä sitä kokoajan eteen päin, mutta tiedän kyllä, että minun täytyy kertoa olevani Tommin kanssa tekemisissä taas.

    Pelkään itsekin kokoajan, että en pysty pitämään näppejäni erossa Tommista. Hyvät muistot saavat minut haluamaan kaiken takaisin, mutta en kuitenkaan halua. Muistelen kaikkia niitä huonoja juttuja ja tiedän, että pelkkä ystävyys Tommin kanssa saattaa toimia, mutta kumppaniksi hänestä ei ole. Se on sata varma, että pettämään en lähde, enkä halua luopua Laurista, joten kyllä tämä ystävyytenä pysyy. Jos olisin sinkku, asia olisi ihan erilainen ja olisin varmasti Tommin kanssa enemmänkin kuin ystäviä, mutta en nyt. Laurissa on ne ominaisuudet, joita kumppanilta haluan ja Tommissa taas on ystävän piirteitä.

    Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista
  3. Mää en ymmärrä.. :D siis sanot ettet halua Tommia, mutta silti uskallat heittää varmana tapauksena, että jos olisit sinkku, olisi sinun ja Tommin välillä varmasti muutakin kun ystävyyttä. Menee ajatukset niin ristiriitaan. Sanot ettet ole pettäjä ihminen, mutta eiköhän tuo tunnetasolla viittaa siihen. Oletko aivan varma Laurista, että hän on se, jonka kanssa haluat olla, vai onko se Tommi ? Ainakin hyvin ristiriitaisen kuvan annat. Haluat olla Laurin kanssa, koska et halua olla yksin ? Vai onko hän vain laastari? Ei nimittäin vakuuta yhtään, jos sanot sinkkuna olevasi enemmän kuin ystävä Tommin kanssa. Herää mieleen paljon kysymyksiä.

    Ja mielestäni et ole päässyt yli Tommista ja sillä sipuli. Kuitenkin ennen uuden suhteen aloittamista, eikä olisi kaikkia kohtaan reiluinta, jos asiat "käsiteltäisiin" loppuun, eikä tarvitse ajatella jatkuvasti katkerasti toisesta ? Mieti tilanne omalle kohdalle. Seurustelisit jonkun kanssa, joka siltikin roikkuu entisessään kiinni eikä voi antaa vanhojen asioiden olla. Niin tai näin, mielestäni tuolle tilanteelle on saatava ratkaisu kaikkien puolesta. Sinun täytyy löytää itsesti ja se, mitä todella tunnet. Ja itsensä löytäminen on yllättävän vaikeaa... Jos ihmiset kuuntelisivat egon sijaan sisintä, ehdottoman rakkauden lähdettä, heitä itseään egon sijaan, tajuaisivat ihmiset paljon paremmin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että NIIN kauan joku sama kaava toistuu elämässämme (esimerkiksi joku tulee petetyksi jokaisessa ihmissuhteessaan), kunnes opimme siitä sen, mitä me tarvitsemme. Niin kauan se kierre jatkuu, ennen kuin ihminen oppii siitä. Näin se vain menee, ainakin omasta mielestä. Mitä henkisemmäksi ihminen tulee, sitä helpommaksi ja yksinkertaiseksi elämä käy. Oman itseni onneksi olen aloittanut henkisen kasvuni hyvin nuorena, joten ajattelen kaikki asiat hyvinkin erilailla, mitä monet muut ihmiset.

    VastaaPoista
  4. Loistava kommentti, kiitos siitä :)
    Ja ihan oikeassa olet. Puhun ihan ristiin kokoajan, ajatukset pomppivat edes takaisin enkä saa itsekään itsestäni selvää.

    Tarkoitin siis kai sitä, että jos olisin sinkku, olisin seksisuhteessa Tommin kanssa, mutta nyt en ole. Mitään vakavaa minulla ja Tommilla ei olisi, eikä ikinä tule olemaan, sen tiedän. Tunnetasollahan minä petän siis kokoajan, tiedän sen kyllä. Mutta fyysistä pettämistä ei tapahdu. Ei nyt, eikä koskaan. Ajatuksilleni en vain voi mitään, en niitä voi itseltäni kieltääkään.

    Ja myönnän myös sen, että en todellakaan ole varma Laurista. Siitä olen varma, että haluan Laurin, mutta epäröin silti. Lauri on kaikki, mitä haluan, mutta en tiedä onko nyt se hetki, että pystyn tekemään kaiken saadakseni hänet, enkä tiedä haluaako hän minut tosissaan. Laastari Lauri ei ole, en voisi tehdä sellaista hänelle. Se on mielestäni toisen käyttämistä hyväksi, enkä ikinä voisi käyttää Lauria vain hyväkseni tai korjaamaan yksinäisyyttäni. Lauri on minulle tärkeä ja yritän parhaani mukaan olla hänen arvoisensa.

    En ole päässyt yli Tommista, siinä olet ihan oikeassa. Tutustuin Lauriin liian ajoissa, kaikki asiat Tommin kanssa olivat vielä ihan kesken ja olin henkisesti täysin palasina. Hyppäsin suoraan Laurin lakanoihin, vaikka olimme tunteneet vasta hetken. En kuitenkaan kadu tapahtunutta ja lähtisin Laurin mukaan uudelleenkin, jos saisin palata menneisyyteen.

    Viime aikoina kaikki asiat elämässäni ovat jääneet selvittämättä ja olen edelleen ihan palasina, vaikka en sitä myönnäkään. Yritän oppia virheistä, mutta en vain osaa. Yksi ainut virhe, suhde Tommin kanssa, kostautuu nyt oikein kunnolla takaisin. Opin siitä jo, miksei kaikki voi vain olla helppoa? Miksi ratkaisuja ei kanneta kultalautasella eteeni?

    Hyviä kysymyksiä sinulla, en vain osaa oikein vastata niihin. En saa mitään selvää tunteistani, kaikki on niin sekaisin kokoajan. Minun oletetaan tekevän päätöksiä jatkuvasti ja niitä päätöksiä on niin kamalan vaikeaa muuttaa, kun ne on kerran tehty. Ahdistaa ihan hirvittävästi, mutta minkäs tälle voi. Täytyy vain opetella elämään tätä elämää mukautuen tekemiensä virheiden seurauksiin.

    Kiitos kommentistasi, toivottavasti vastauksestani sai edes jotain selvää!

    VastaaPoista
  5. Sain selvää ja kiitos niistä :) Luotat vaan siihen, että vastaukset tulevat. Kukaan ei tuo vastauksia kultaisella lautasella eteesi, koska vastaus on sinussa. Se vaatii itsensä kanssa syvälle omaan sisinpään menemistä. Ja olet vielä kunnon höykkyytyksen myllerryksessä, että ymmärrän jos ajatukset ovat sekaisin ja tunteet myös. Ja tiedän kuinka herkästi ne vaikuttavat herkkään, nuoreen ihmiseen. Toivon todella sinulle paljon valoa ja apuja elämääsi, sitä sinä tarvitset. Muistat vain pyytää apua universumilta ja luottaa vetovoiman lakiin - samalainen vetää puoleensa samanlaista. Ajatuksemme ovat yleensä suurin este ja hidaste elämässämme. Kun uskallamme ajatella asiat uudella, positiivisella tavalla, saamme vastaan positiivista. Voin esimerkiksi suositella sinulle kys. kirjaa : http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=951033782X . Ehkä se auttaa sinua epätoivon hetkillä. Kaikki eivät välttämättä tule aivan sormia napsauttamalla, mutta kun luottaa ja uskoo, niin kaikki tapahtuu juuri silloin kun sen on tarkoitus tapahtua. Huomaan sinusta huokuvan epävarmuuden ja ristiriidan ja haluan auttaa sinua pääsemään kahleistasi.

    VastaaPoista
  6. Kiitos tosi paljon piristävistä kommenteistasi :)

    Kyseinen kirja vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta ja lukeminen voisikin olla rentouttavaa ja usein se myös auttaa nukahtamaan, kiitos vinkistä!

    Kiitos kun yrität auttaa, piristit iltaani todella.

    VastaaPoista