Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Otan ensimmäisen junan jonnekin

Kolmastoista ja perjantai, siitä ei voi seurata mitään hyvää. Tähän mennessä kaikki on kuitenkin vielä ihan ok, kello on tosin vasta kaksi. Tommin piti soittaa eilen, mutta koko homma kariutui taas minun mokailuideni takia. Tällä kerralla olin antanut puhelimeni akun kulua loppuun, eikä minuun saanut yhteyttä. Juttelimme tänään jokin aikaa, mutta emme mitään järkevää. Molemmilla oli kiire ja Tommin puolelta kiinni jäämisen riski oli olemassa, joten puhelu oli pakko lopettaa melko pian.

Tänään olisin halunnut tehdä jotain hauskaa jonkun kanssa, rentoutua viikonlopun kunniaksi, mutta kaverit ovat melko vähissä ja kaikilla on kiire. Laurilla on ilmeisesti jotain suunnitelmia kavereidensa kanssa, Tommista tuskin edes tarvitsee mainita mitään ja muita minulla ei oikeastaan ole enää. Ihmiset eivät vain tule toimeen minun kanssani, olen liian vaikea. No mutta, ehkä vain pidän hauskaa yksin. Katsotaan mitä ilta tuo tullessaan.

Kirjoittelin äsken muutamaa kirjettä taas, julkaisen niitä varmasti illalla, jos en keksi muuta tekemistä. Kivaa perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti