Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nykyaikana on lukematon määrä vääriä polkuja

Huhhuh tätä hämmennyksen määrää! Viimeistään nyt viimeisetkin lukijat alkavat epäillä blogini todenmukaisuutta, mutta vakuutan yhä teille, että kaikki kertomani on totta. En voi ihan jokaista yksityiskohtaa paljastaa, jotten joudu itse ongelmiin, mutta kerron kaiken parhaani mukaan.

Ensinäkin, Salla pettää Tommia. Hänellä on uusi mies, häntä reilusti vanhempi sellainen. En tiedä missä he ovat tavanneet tai milloin, enkä tiedä kuinka vakavaa se on, mutta jotain on silti meneillään. Tommi ei tiedä tästä ilmeisesti mitään, eikä varmasti osaa edes aavistaa. 

Toiseksi, tapaan Tommin tänään. Sovimme tapaamisen kauppakeskuksen pääovien eteen kymmeneksi, eli kahden tunnin päähän. Hän itse ehdotti tapaamista, en tiedä miksi, mutta olen niin utelias, että menen. 

En missään tapauksessa voi kertoa Tommille pettämisestä. En vain voi. Minun ei pitäisi tietää koko jutusta, joten en voi paljastaa kaikkea nyt, vaikka mieleni tekisi. 

Juttelin juuri Laurin kanssa ja hän on onnellisen tietämätön tästä kaikesta. Tänä iltana selvitän kaikki asiat ja sen jälkeen en salaile Laurilta mitään. Hän on avaimeni onneen, hän on minulle kaikki kaikessa. Luopuisin ihan kaikesta Laurin takia, joten en riskeeraa suhdettamme enää. Haluan vain olla sata prosenttisen varma siitä, missä mennään ja sitten olen täysin rehellinen Laurille. Joko kerron, että Tommi soittelee silloin tällöin tai jos jostain syystä katkaisen välit Tommiin tänään, en kerro Laurille mitään. Epärehellisyys kuitenkin loppuu tähän.

Hirveä sotku taas. Tommi ansaitsisi kuulla totuuden. En voi kertoa, en voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti