Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mä raotan mun jalkoja ja toivon, et sä annat mulle kaiken mitä tarvitsen

Tommista ei edelleenkään ole kuulunut mitään. En ole edes jaksanut soittaa hänen peräänsä enää, annan vain olla. En jaksa taistella ystävyytemme puolesta enää. Ei tämä ole ystävyyttä. Tämä on vain sairasta peliä, kissa ja hiiri -leikki. Hän haluaa pitää minut varalla, toivoo kokoajan, että eroaisin Laurin kanssa. Seksin perässä hän on. "Ystävyys" on vain peitenimi hänen operaatiolleen.

Minun motiivini ovat ihan toiset. Minä kaipaan ystävää, kuuntelijaa ja lohduttajaa. Ihmistä, johon voin luottaa ja joka voi luottaa minuun. Mutta ei, hän ei sitä ole. Totean tämän jo sadannen kerran ja joka kerta annan anteeksi. Tiedän, etten voi vain antaa olla, en voi jättää tätä kesken. Ja ainoa mahdollinen loppu on kaiken paljastaminen. Mutta nyt on jo liian myöhäistä. Sallan ja Tommin seitsemäs kuukausipäivä meni jo. Miltei seitsemän kuukautta valhetta. Miten Tommi pystyy?

Seksi pyörittää hänen elämäänsä. Ja seksillä minä pystyin hallitsemaan häntä. Mutta en hallitse enää. Minulla on Lauri. Minä en tarvitse Tommia enää. Seksi on Tommille pakkomielle ja minulle se oli avain onneen. Tai siihen, mitä luulin onneksi. Nyt tiedän, ettei se ollut sitä.

Salla ei ole tajunnut totuutta vieläkään. Salla on Tommille vain tyydytykseen tarvittava väline, aivan niin kuin minäkin olin. Pelkkä objekti, ei ihminen ollenkaan. Ja se ällöttää minua. Tommi näkee kaikki naiset pornotähtinä, riisuu heidät katseellaan ja kuvittelee heidät sänkyynsä. Luulee hallitsevansa kaikkia. Luulee olevansa kaikkien yläpuolella. Ällöttävää.

2 kommenttia:

  1. En oikein ymmärrä mikä sinun ongelma on. Miksi ihmeessä mietit muiden ongelmia? Sinä et seurustele Tommin kanssa. Anna hänen ihan itse pilata oma suhteensa Sallaan (mitä hän koko ajna näyttää tekevänkin). Älä puutu muiden asioihin! Ja luultavasti Salla ansaitsee ihan yhtä lailla Tommin, ei kuulosta tämäkään herra miltään unelmien poikaystävältä. Jollain tasolla olet kateellinen Sallalle?

    VastaaPoista
  2. Minun ongelmani on se, että juuri silloin kun minulla menee hyvin ja olen pääsemässä yli Tommista, hän soittaa ja pilaa kaiken taas. Minun ongelmani on se, etten osaa olla antamatta anteeksi Tommille. Ja se, että ikävöin. Minun ongelmani on, että minulla on omatunto. Minua sattuu katsoa, kun Tommi valehtelee Sallalle. Ja myös se, että en pysty kertomaan totuutta. Minun ongelmani on se, että vihaan sitä, kun jotain luvataan, eikä lupauksia voida pitää. Ja se, että haluan, että minulle puhutaan suoraan ja sanottan niin kuin asiat on, eikä Tommi tee niin. Minun ongelmani on, että välitän liikaa. Olen liian kiltti, enkä osaa päästää irti.

    Tommi ei tosiaan ole unelmien poikaystävä, vaan kaukana siitä ja olen erittäin onnellinen, että en ole Sallan asemassa.

    VastaaPoista