Sivut

lauantai 14. syyskuuta 2013

En oo ikinä sensuroinu sanojani

Lauri on varmasti juuri matkalla tänne ja on ilmeisesti jäämässä yöksi. Ajattelin tänään hienovaraisesti kysellä, mitä mieltä hän olisi siitä, jos olisin Tommin kanssa tekemisissä vielä. En vain tiedä miten saan hänet vakuutetuksi siitä, että kyseessä on vain ystävyys, ei mitään muuta.

Laurin yksi parhaista ystävistä on siis hänen entinen tyttöystävänsä, joten minullakin lienee oikeus olla Tommin ystävä vielä. Ymmärrän kyllä, jos Lauri ei hyväksy sitä, mutta toivon, ettei niin käy. Tommi on tärkeä ja ainoa ystäväni, enkä haluaisi luopua hänestä.

Tommin kanssa kaikki asiat ovat siis vihdoin järjestymässä. Hän ja Salla ovat ilmeisesti tauolla juuri nyt, joten eron partaalla ollaan yhä. Sanoisin, että nyt ero on varmempi kuin ikinä aiemmin. Tapasin siis Tommin eilen ja eilis aamun jälkeen olemme puhuneet puhelimessa yhteensä yli kolme tuntia. Tommi on soittanut monta kertaa, ihan ilman mitään asiaa, vain kysyäkseen kuulumisia.

Olen iloisempi kuin pitkään aikaan olen ollut, mutta silti sisintäni kalvaa epäilys. Mitä, jos kaikki meneekin pieleen? Mitä jos Lauri suuttuu minulle? Mitä, jos Salla saa kuulla ystävyydestämme ja Tommi tanssii taas Sallan pillin mukaan?

En tiedä. En halua murehtia nyt. Mutta joo, Lauri on pian täällä, joten täytyy mennä. Palataan asiaan huomenissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti