Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

Vielä kaikuu sanat vaikeet


"En ymmärrä, miksi Tommin pitäis päästää irti Sallasta. Tommi valitsi Sallan, tyttöystävänsä, ja sillä hyvä... Unohda jo nuo ihmiset! Maailma on julma."

Näin kuului edelliseen postaukseen tullut anonyymi kommentti. Vastasin siihen jo siellä, mutta haluan avata näkökulmaani teille vielä hieman lisää. 

Kuvitelkaa tilanne, jossa olette te, paras ystävänne ja hänen kumppaninsa. Tiedät sata prosenttisen varmasti, että mies pettää, mutta et tee mitään. Katsot vain vierestä, kun ystäväsi on onnellinen ja odotat kokoajan sitä hetkeä, kun totuus paljastuu ja ystäväsi saa tietää sinun tietäneen totuuden kokoajan. Eikö sinusta tuntuisi väärältä olla kertomatta? Minusta ainakin.

Paineet kiinni jäämisestä kasvavat ajan kuluessa. "Olisi pitänyt kertoa aiemmin." Mutta kun en kertonut. Kadun sitä nyt, enkä saa menneisyyden virheitä pois mielestäni.

Miettikää nyt. Olen itse siinä samassa tilanteessa, paitsi että Salla ei puhu minulle. Hän oli tärkeä ystävä minulle pitkän aikaa, eikä ystävyyttä unohdeta noin vain. Vaikka olenkin itse se, kenen kanssa Sallaa petettiin, tuntuu se silti pahalta. Ei sellaista unohda ihan noin vain!

Kyllä, minusta on väärin olla kertomatta. Minusta on väärin, että Tommi on yhä Sallan kanssa. Ja kyllä, maailma on julma.

2 kommenttia:

  1. Tajuatko jo, miksi Tommi ylläpitää illuusiota siitä, että hän haluaa olla ystäväsi? Ettet kertoisi. Että pitäisit suusi kiinni eikä Salla saisi koskaan tietää. Sinuna pitäisin tekstarit jakoon asap ja antaisit sen sian ilmi. Tulisi loppu tuolle pelille.

    VastaaPoista
  2. Joo tajusin tämän ja pistinkin ystävyyden poikki. Hän vain halusi pitää minut hiljaisena ja tyytyväisenä.

    Tekisi todella mieli paljastaa kaikki, mutta en pysty siihen vielä. Joudun kuitenkin näkemään Sallaa koulussa joka päivä, eikä se tule olemaan helppoa muutenkaan.

    VastaaPoista