Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

Kuka keksi rakkauden?

Viimeeksi julkaisin Sallalle kirjoittamani kirjeen ja tässä sen jatkoksi Tommille aikoinaan kirjoitettu kirje. En tätäkään siis ikinä lähettänyt, vaan ihan omaksi ilokseni purkasin ajatuksia kirjeen muotoon.

"Moi rakas, mä olen viime päivinä ajatellut sua tosi paljon ja nyt päätin kirjottaa ja kysyä et mitä kuuluu. Mulla on ikävä sua, soittele jos kiinnostais tapaaminen vaikka "kahvittelun" merkeissä pitkästä aikaa.

Hahhah, just. En koskis suhun pitkällä tikullakaan. Mua oksettaa pelkkä ajatus susta. Mua oksettaa ne muistot, joita meillä on. Sä oksetat mua, sä olet ällöttävä. Sä olet pettäjä, seksiaddikti, hyväkskäyttäjä. Ja uhreikses valitset alaikäisiä tyttöjä, namnam. En edes haluu kuvitella mitä sun päässäs pyörii.

Sä saat nautintoa siitä, että nuoret tytöt palvoo sua ja polvistuu sun etees. Mä en tee niin. En enää. Mä näen sun läpi, mä tunnistan sun juttus valheiks. Kaikki ne kauniit sanat onkin täyttä paskaa. 

Mut arvaa mistä mä nautin. Siitä, että mä olen päässyt takaisin jaloilleni. Siitä, että mä pystyn tuottamaan sulle kärsimystä. Mä pystyn kiristämään sua just niin paljon kun haluan, mä pystyn kostamaan sulle kaiken. Mä hallitsen kaikkea mitä sulla on. Ja mä hallitsen sitä, mikä on sulle tärkein. Mä voin viedä Sallan sulta ihan milloin tahansa. 

Mä näen kuinka sä kärsit ja pelkäät ja mä nautin siitä. Mä olen vahvempi kuin ikinä. Sä talloit mut takaisin maahan aina uudelleen ja uudelleen, mutta et pysty siihen enää. Mä olen vahvempi kuin sä. Sulla ei ole mitään muuta kuin valheita, mä olen se, joka on turvautunut rehellisyyteen. Sä kaivat kuoppaa itselles kokoajan, mä en. Sulla ei ole mitään, millä sä voisit tuhota mut. Puhuin Laurille totta kaikesta, kerroin ihan kaiken, joten sitä juttuakaan sä et voi pilata.

Sulla on varmaan jo uus pikku huora kierroksessa, vai mitä? Eikö olekkin, rakas? Onhan? Kai sä kerjäät sääliä joltain uudelta viattomalta pikkutytöltä? Teet sille saman, minkä teit aikoinaan mulle, eikö niin? Katsot, kun se rakastuu suhun ja sitten heität sen kylmästi pois. Just niin kuin teit mulle. 

Sä väität rakastavas Sallaa. Sä et rakasta. Sä et voi rakastaa ketään. Sä et edes tiedä mitä rakkaus on. Sä et tiedä, Tommi. 

Rakastaminen on sitä, että ei petä. Rakastaminen on sitä, että ei valehtele. Rakastaminen on sitä, että kunnioittaa, on luottamuksen arvoinen ja antaa kaikkensa toiselle. Rakastaminen on sitä, että pysyy yhdessä vaikka olisi vaikeaa. Rakastaminen on sitä, että puhuu asioista, vaikeistakin. Ja ennen kaikkea Tommi, rakastaminen on sitä, että on rehellinen.

Rakastaminen on sitä, että hyväksyy ne virheet ja huonot puolet. Rakastaminen on sitä, että lohduttaa ja kuuntelee. Rakastaminen on sitä, että hakee apua silloin kun sitä tarvitsee. Rakastaminen on toisen tukemista. Rakastaa ei voi väkisin. Rakkaus on luottamus, läheisyys ja tunteet, Rakkaus on halu olla toisen oma ikuisesti. Rakkaus tulee sydämestä. Rakkaus on pakahduttava. Rakkaus satuttaa, mutta kaikista eniten Tommi, kaikista eniten rakkaus antaa. Ja jos se ei anna, silloin kannattaa miettiä onko se rakkautta.

Nyt on Tommi rakas aika luovuttaa. Minä luovutin sinun suhteen, koska tajusin, ettei se kannata enää. Nyt on sinun vuorosi luovuttaa - päästää irti Sallasta."


2 kommenttia:

  1. En ymmärrä, miksi Tommin pitäis päästää irti Sallasta. Tommi valitsi Sallan, tyttöystävänsä, ja sillä hyvä... Unohda jo nuo ihmiset! Maailma on julma.

    VastaaPoista
  2. Tommi valitsi Sallan, mutta ei silti voi tyytyä siihen mitä on valinnut. Tommi satuttaa Sallaa kokoajan lisää, pettää ja valehtelee. Ei sellaisessa suhteessa ole mitään järkeä.

    Luuletko etten halua unohtaa? Haluan, mutta en voi mitään sille, etten pysty. Maailma on julma.

    VastaaPoista