Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

Sovinistiko?

Niin kuin jossain postauksessani teille jo kirjoitin, blogi antaa oikeastaan melko kapean kuvan elämästäni. Näin ollen myös teidän käsityksenne kaikista kertomistani henkilöistä jäävät melko kapeiksi. Varsinkin Tommista olen kirjoittanut vain niitä huonoja puolia ja olenkin hieman odottanut saavani kyselyitä tietyistä asioista ja ihan mielenkiinnolla kuulisin lisääkin niitä oletuksia, joita teille syntyy tekstieni perusteella Tommista tai ihan kenestä vain, vaikka minusta.

Sain tänään aiempaan postaukseeni kysymyksen: Onko Tommissa sovinistin piirteitä?

En yllättynyt, että olen onnistunut luomaan sellaisen käsityksen teille. Vaikka se ei mitenkään ollut tarkoitukseni, niin nyt kun pohdin asiaa, Tommi vaikuttaa melko sovinistilta blogini perusteella.

Vaikka minun ja Tommin suhde nyt ei varsinainen parisuhde ollutkaan, tunsin olevani tasa-arvoinen, enkä mitenkään hänen alapuolellaan. Tommi ei esimerkiksi ajatellut jonkin jutun olevan vain "naisten työ" tai "miesten työ", vaan kaikkia juttuja tekivät molemmat. Esimerkkinä tässä nyt vaikka ruoanlaitto. Tommi viihtyi useinkin keittiössä, eikä milläänlailla nähnyt sitä naisten tehtäväksi. Tommi on myös työskennellyt ammatissa, jota usein pidetään "naisten alana", eikä sekään ollut hänelle mikään ongelma ja se on mielestäni hieno piirre hänessä. En usko, että pystyisin olemaan suhteessa sovinistin kanssa, en vain ymmärrä sovinistien ajatusmaailmaa.


Tommi on toki itserakas ja jopa itsekäs, mutta se on eri asia kuin sovinisti. Ei, Tommi ei ole eikä ollut sovinisti. Hän ei alista naista, ei arkisissa askareissa, ei seksissä, ei työelämässä, ei missään.

Postauksen aiheeseen liittyen olisi tosiaan ihan kiva kuulla minkälaisia ajatuksia teille on syntynyt Tommista, Laurista, Sallasta ja minusta. Oletteko luoneet ajatuksiinne selkeät mielikuvat jokaisen ulkonäöstä? Entä luonteenpiirteet? Miten kuvailisitte jokaista meistä vaikkapa viidellä sanalla?

3 kommenttia:

  1. Hmm... susta tulee mieleen blondi, aika pitkä ja hoikka tyttö. Hieman kihartuvat, pitkät hiukset ja ruumiiltaan sellanen hento, jotenkin keijumainen ja herkällä tavalla erittäin kaunis. Ehdottomasti viisas ja herkkä tyttö, sympaattinen ja kuitenkin positiivinen.
    Salla... brunette. Ei kovin pitkä, ei laiha muttei lihavakaan. Normaali. Vähän bimbo, ilkee ja väkivaltanen. Näkee mitä ite haluaa ja puhuu ehdottomasti pahaa ihmisistä.
    Tommi taas olis pitkä ja hiukset ruskeet, aika hyväkroppanen. Tavallaan ystävällinen, pakonomanen tarve hallita ihmisiä ja pitää haluamassaan muotissa ja halutessaan elämässä, kuhan itselleen on sopivaa. Ei tiedä mitä tai kenet haluaa oikeasti.
    Lauri taas olis tummanblondi, paremman näkönen kun Tommi, vähän lyhyempi ja kaikin tavoin sulle sopivampi. Hauska, äkkipikanen eikä osaa kertoo mitä sä sille merkitset. Urheilullinen ja vastuullinen.
    Menikö ollenkaan oikein? :D

    VastaaPoista
  2. Mä taas oon ajatellut sut tummahiuksiseks, ehkä jopa mustahiuksiseks n. 165cm pituseks tytöks. Sun tekstiin voin samaistua ja sun ajatusmaailma täällä blogissa on samanlaista osittain kun mulla, joten ajattelen ehkä jotenkin sun olevan jotenkin mun tyylinen. Ensimmäisenä tulee mieleen, ettet oo mikään muodin hullu seuraaja, mut pukeudut silti kauniisti :)

    Sallan mä taas ajattelen samanlaisena ihmisenä kun mun tuntema Salla joka vastaa täysin tota mitä siitä kirjotat, ikä vaan ei täsmää :-D. Aattelen sallan semmoseks 'normi' näköseks, mut hieman epävarmaks itestään, mikä näkyy ulospäin liikana itsevarmuutena ym. Tämä mun tuntema salla on myös täysin samanlainen luonteeltaan ja olemukseltaan kun se kenestä kirjoitat, en pysty ajattelemaan sitä muun näkösenä tai olosena kun tää mun tuttu on :O

    Mulle tuli Tommista ensimmäisenä semmonen kuva että se on urheilullinen nuorimies ? :D En tiiä miks mutta tuli mieleen täydelliset vatsalihakset omaava urheilu ja työnarkomaani. Kuvittelen ite Tommin tummahiuksiseksi pojaksi, mutta jotenkin tulee mieleen että se muiden silmään saattais näyttää ei-niin-kiltiltä :O tuli mieleen että ainakun oot puhunut tommin autosta niin se on aivan varmasti tummanvihreä opel :D

    Lauri on selvä blondi mun mielessä ! :D Ajattelen sen iloisena ja rempseänä poikana, joka on hyvännäköinen mutta myös lempeän ja kiltin näköinen ensinäkemältä. Vähän kihara lyhyt tukka ja ei pitkä mutta ei lyhytkään :D Sua kuitenki pidempi.

    Anteeksi hieman turhankin pitkä kommentti, mutta oli pakko kertoa !! :) tsemppiä <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille kommenteista, on mukavaa kuulla, millaisia ajatuksia teille on syntynyt tekstini perusteella. Mietin ensin hetken, että paljastanko oikeita vastauksia ollenkaan, koska tiedättehän sen tunteen, mikä yleensä tulee, kun on lukenut jonkin kirjan ja sen jälkeen näkee siihen perustuvan elokuvan? Omat kirjasta syntyneet mielikuvat murskataan täysin ja sen jälkeen se kirja muuttuu ihan täysin. En halua, että teille käy niin, ajatelkaa meidät juuri sellaisina kuin haluatte, mutta tässä teille kuvaukset meistä jokaisesta:

    Minä siis olen vaalea hiuksinen, en ihan blondi, mutta vaalea silti. Hiukset tosiaan ovat taas kasvaneet melko pitkiksi, mutta ovat ihan piikkisuorat. Olen n. 170cm pitkä ja painoa en sen tarkemmin kerro, mutta ihan normaalissa mennään. En tosiaan seuraa muotia, vaan pukeudun mielelläni mukaviin vaatteisiin, mutta silti kauniisti, niin kuin xxxx sanoi. Luonteeltani olen melko ailahtelevainen, silloin tällöin olen todella positiivinen, iloinen ja puhelias, mutta toisinaan olen hiljainen ja sulkeutunut.

    Sallasta olette molemmat saaneet aikalailla oikean kuvan. Brunette, bimbo, hieman tukevahko ja "roteva", mutta minua lyhyempi. Ylitse pursuava itsevarmuus tosiaan on yksi hänen vahvoista luonteenpiirteistään, millä hän varmasti yrittää vain peitellä omaa epävarmuuttaan.

    Tommistakin teillä on melko oikeanlainen käsitys. Tummat hiukset, tekee paljon töitä, ei ihan tavallisen näköinen, mutta ihan kiva. Tommi urheili ennen paljonkin, mutta nykyään työt menevät etusijalle, minkä kyllä huomaa kropasta. Ihan laiha hän siis on, mutta lihakset alkavat uhkaavasti kadota. Tommi tosiaan on ystävällinen, mutta jotenkin kierolla tavalla. Hän ei osaa tehdä päätöksiä ja yrittää olla ystävällinen kaikille, mikä ei vain yksinkertaisesti toimi. Ja autosta sen verran, että tummanvihreä osui melko oikeaan, mutta Opel ei :D

    Lauri tosiaan on kai tummanblondi, joo, niin sitä voisi kuvailla. Lauri myös on lyhyempi kuin Tommi, paremman näköinen, näyttää kiltiltä ulospäin ja onkin sitä. Hauska tosiaan, eikä hänkään oikein tunnu tietävän mitä haluaa. Lauri on urheilullinen ja melko lihaksikas, ainakin Tommiin verrattuna.

    Yllättävän paljon olitte saaneet oikeita piirteitä arvattua! Tätä tosiaan oli mukavaa kirjoittaa ja lueskella läpi noita teidän kuvauksianne! Kiitos vielä vastauksista :)





    VastaaPoista