Sivut

torstai 8. elokuuta 2013

Enkä voi käsittää, etten eilen voinut elää ilman sinua

Laurin kanssa on melko hiljaista. Olemme kyllä puhuneet ja kaikki tuntuu olevan ihan ok, mutta emme ole nähneet pitkään aikaan. Sillä aikaa olen parannellut välejä vanhempieni kanssa, vahtinut veljeäni ja tehnyt kaikkea hauskaa ystäväni kanssa.

Tänään puhuimme Laurin kanssa, että jos näkisimme huomenna. Hän ei voinut luvata varmasti, mutta ehkä näemme.

Nyt kuitenkin suuntaan kaverini luokse syömään, palataan taas myöhemmin!

Ja muuten, kiitos paljon kaikille kommentin jättäneille ja lukijaksi liittyneille! Ne piristävät päivää aina! :)

2 kommenttia:

  1. Moi Ada! Luin sun blogisi alusta loppuun tässä muutaman viime päivän aikana. Kirjoitat tosi hyvin!

    Toivottavasti pääset pian jatkamaan niin, että Tommi ei käy edes mielessäsi. Siihen voi mennä aikaa, mutta toivottavasti ei kohtuuttoman kauaa.

    Sitten Lauriin liittyen, kannattaa ehkä varautua siihen, että juttu "kuivuu" kasaan. Jos hän olisi todella kiinnostunut ja ihastunut sinuun, hän järjestäisi kyllä aikaa. Itselläni on samalta kuulostava juttu takana, sitä kesti kuukausia, kunnes mies sanoi, että ei hän halua enää olla tekemisissä. Meilläkin oli aina hauskaa kun tapasimme, mutta silti hän jostain syystä ahdistui/ei kiinnostunut minusta tarpeeksi. Se tuntui todella pahalta, vaikka mitään kovin syvällisiä tunteita ei ehtinyt kehittyä. Toivon, ettet satuta itseäsi uudelleen, että Lauri vain on tuollainen, mutta pidäthän varasi silti <3

    E

    VastaaPoista
  2. Moikka E! Olet tosiaan ollut ahkera lukiessasi kaikki postaukseni, niitä on kuitenkin kertynyt jo lähes kaksi ja puoli sataa! Kiva jos pidät kirjoitustyylistäni, kirjoitan suoraan sydämestä kaikki ajatukset mitä vain tulee mieleen, en edes lue postauksia läpi ennen julkaisemista.

    Toivon myös, että pystyisin pian unohtamaan Tommin. Näen häntä tosin lähes joka päivä, mutta toivon, että pääsisin pian siihen tilanteeseen, että hänen näkemisensä ei aiheuttaisi tällaista tunnemyrskyä kuin se nyt aiheuttaa.

    Pelkään, että Laurin kanssa tulee käymään juuri niin kuin sanoit. Olen varautunut siihen, mutta pettymyshän se tietysti tulee olemaan, jos niin tapahtuu. Yritän kuitenkin olla pelkäämättä pahinta ja elää hetkessä.

    Kiitos paljon kommentistasi ja jää toki seurailemaan tilannetta! :)

    VastaaPoista