Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sinä jäät siihen nukkumaan, pihatien päässä vielä hetken, yritän äänet vaientaa, kokonaan

Väsyttää liikaa, eikä nukkuminen auta. Tai auttaisi varmaan, jos saisin nukuttua kunnolla, mutta ei. 

Vanhempien kanssa on sukset ristissä taas, laskut kasaantuvat ja kaapissa ei ole ruokaa. En jaksa tehdä mitään, en jaksa mennä mihinkään. Istun kotona tekemättä mitään, hyödyttömänä. Tälläkin hetkellä makaan keskellä lattiaa vaatekasan päällä ja kirjoitan teille. Blogi on ainut asia, mihin jaksan panostaa, ainut, minkä eteen teen kaikkeni. Laurin lisäksi siis.

Juttelin tänään Laurin kanssa, sanoin hänelle, että olen varmaan tulossa kipeäksi. En vain jaksanut nähdä tänään, enkä luultavasti huomennakaan. Olen todella onnellinen, että Lauri on elämässäni, hänestä on tullut lyhyessä ajassa tärkeä minulle ja hän on kaikkea mitä voin vain pyytää. Kaipaan nyt vain hetken aikaa miettiä. Lauri kuitenkin pomppasi mukaan kuvioihin silloin, kun juttu Tommin kanssa oli vielä totaalisen kesken. En saanut hetkeäkään omaa aikaa, enkä ehtinyt miettiä mitä haluan. 

Sen tiedän kyllä, että haluan tosissani yrittää Laurin kanssa. En leiki, eikä hän ole mikään "laastari" minulle, mutta kaipaan nyt vain pari päivää aikaa. Ihan kaikelta. En halua tehdä mitään, en mennä mihinkään. Haluan vain istua kotona, nukkua paljon ja kirjoittaa kaikki ajatukseni teille. 

Ihanat tukijoukkoni selvittivät minulle, että Tommi on lomalla Sallan kanssa. Ihan sama, olkoon. Selvitän kaiken sitten, kun hän palaa ja tekee sen helpommaksi minulle. 

Nyt haluan vain olla. Päätä särkee ja väsyttää. 

Joo, alamäessä ollaan, sitä en kiellä. Enkä jaksa edes taistella vastaan. Annan vain asioiden olla, en tee minkään eteen mitään. Olen vain. Mulla menee huonosti, mutta menköön.

4 kommenttia:

  1. Voi Ada, nyt neuvoni on ensisijainen. Sun pitää ryhdistäytyy ja korjata tilanne, vaikka se varmaa vaikeeta onkin... Nouse ylös ja aloita alusta. Unohda Tommi ajan kuluessa ja keskity Lauriin. Tapaa kavereitas, soita perheellesi ja hoida muitakin asioita kuntoon. Saattaa kuulostaa ylivoimaselta mutya auttaa huomattavasy. Väsymys katoaa kun asiat korjaantuu ja mieli voi hyvin. Tee kaikkea mistä tykkäät. Tätä Tommi haluaisi sulle: samaa tunnetta kun sillä on mutta mä toivon että sä jaksta vielä näyttää sun vahvuuden. Oot selvinny ennenkin, selviit nyttenkin!<3 Www.elonajalla.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana <3 Kyllä minä selviän. Tänään en jaksa olla vahva, mutta huomenna yritän taas parhaani.

    VastaaPoista
  3. Kyllä vapaapäivät on tärkeitä myös, jos ei tunnu yhtään vahvalta lepää ensin, se on myös tärkeetä. Mutta vahvaks tulee toteuttamalla ne asiat pois mitkä painaa mieltä ja tekemällä niitä asioita joista tykkää, sulloin jaksaa yrittää ja tuntuu että elämä in elämisen arvonen!:) Mä todella toivon että sun asiat selvii ja kaikki menee sulla hyvin. Katso avoimin silmin tulevaan niin kyllä se tulevaisuus kirkastuu. Tsemppii!:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos <3 Nyt tuntuu jo hieman paremmalta, kyllä tää tästä :)

    VastaaPoista