Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Onni multa otettiin eilen pois

"Tommi on poissa loppu viikon."

Kiva. Mitä minä nyt teen? Hän ei tosiaan tee tätä helpoksi. Yritin taas soittaa, mutta puhelin on kiinni. Auto ei ole pihassa, eikä ketään kotona.

Laitoin viestin facebookissa. Siitä ei sen enempää täällä, ainakaan nyt. Väsyttää liikaa, enkä jaksa tulla tuomituksi taas.

Sain eilen niin negatiivisen sähköpostin, että en jaksa kirjoittaa viestiäni tänne, koska saisitte siitä vain lisää vettä myllyyn. Toki osa kuulemistani jutuista oli ihan totta, mutta mukaan mahtui niin paljon kaikkea, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa. En jaksa puolustella itseäni nyt. Yritän selvittää tätä asiaa teille lisää myöhemmin, nyt haluan vain nukkua.

Väsyttää liikaa, ärsyttää ja turhauttaa.

Suurimman osan ajasta blogi on ihana paikka, tänne on kiva tulla ja kiva lukea kommentteja, mutta tuo eilinen sähköposti latisti tunnelmaa hieman. Yritän aina ottaa negatiivisetkin kommentit vastaan, enkä lannistua niistä, mutta nyt jotenkin vain romahdin. Olen kai liian väsynyt. Tiedän itse, että ne asiat eivät pidä paikkaansa, mutta en vain millään osaa selittää niitä teille, enkä tiedä miten saisin teidät uskomaan minua.

Keräilen ajatuksia kasaan nyt hetken, palataan illalla asiaan, jos energiaa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti