Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Vihata voit ja kantaa kaunaa

Kello tulee kolme yöllä ja olen hereillä. Olen itseasiassa kahvilla, mutta en Tommin kanssa, vaan kaverini. Ajattelin vihdoin tarjota itselleni sen kahvin, jota en ikinä Tommilta saanut.

Odotan aamua ja sitä, että vihdoin näen Tommin. Että saan hoidettua tämän kaiken pois alta. Että voin jatkaa Laurin kanssa ilman, että tämä asiaa painaa mieltäni kokoajan.

Viime aikoina aina, kun olen Laurin kanssa, Tommi on mielessäni. Aina kun nukumme, näen unta Tommista. Ja minä vihaan sitä. Ja ainut tapa päästä eroon siitä on päästä eroon Tommista. Istun täällä aamuun asti. Odotan sitä hetkeä, joka muuttaa kaiken. Parempaan suuntaan, toivottavasti.

7 kommenttia:

  1. Tuntuu kuine latelisit itsellesi tekosyitä tavata Tommi. Onko Lauri sittenkin vain "laastari" sulle?

    VastaaPoista
  2. Olen miettinyt tosi paljon tätä, että en kai ottanut Lauria vain laastariksi, mutta ei, Lauri ei ole laastari. Välitän Laurista todella. Tommi vain yrittää pilata kaiken...

    VastaaPoista
  3. Blogiasi pitkään seuranneena ja lähen jokaisen postauksesi lukeneena kehtaisin väittää roikkuvasi Tommissa kiinni, Tommihan ei vastaa puheluihisi ja välttelee sinua. En tosiaan voi ymmärtää mitä teillä on sovittavaa hän tosiaan haluaisi vain eroon sinusta.

    Mikset voi vain antaa olla jos lauri on tosiaan se tärkein..

    VastaaPoista
  4. Minunkin mielestäni, et vain suostu hyväksymään sitä asiaa, että Tommi nyt on tuollainen. Haluat vastauksia ja kuulla häneltä, että sinä olit tärkeä ja sinä olit rakastettu.. kaikkiin kysymyksiin et tule saamaan ikinä vastauksia. ja se pitää vain hyväksyä. Näin se vain erotessa toimii.

    niin kauan kuin annat itsesi vain ajatella tommia ja sitä mitä hän sinulle teki ja miten petetty ja loukattu olet, niin kauan et pääse irti.
    Joten, päästä jo hyvä tyttö irti! Älä soita, älä tekstaa, estä Tommin numero ja meiliosoite. Edelleenkin se poika pelaa kanssasi.

    Ei kukaan sano, että se on helppoa tai käy päivässä.. mutta nyt, toimi! olet nuori, anna palaa !! Poista koko Tommi elämästäsi.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi 1: Tommi välttelee minua niin kauan, kun hänellä menee hyvin ja heti huonon hetken yllättäessa palaa taas luokseni, soittelee ja pilaa kaiken taas. Vihaan sitä ja haluan, että se loppuu. Ja ainut keino siihen on selvittää asiat kerralla kunnolla.

    Anonyymi 2: Se ei ole helppoa, tiedän. Enkä ole varma jaksanko yrittää, mikään ei vaan kiinnosta enää...

    VastaaPoista
  6. Toisalta oon hyvi paljo samoilla ajatuksilla edellisten kans, MUTTA ei kukaan pysty sulle kertomaan, mikä on oikein, mitä sun pitäisi tehdä. Neuvoja ja näkemyksiä on kaikilla. Ja minä olen nyt näitä tekstejä luettua, että jos olet itse sitä mieltä, että haluat selvittää asiat Tommin kanssa, niin sitten sinun myös täytyy. Muut voivat aina neuvoa ja kertoa omat mielipiteet, mutta elämäsi on ensi sijaisesti sinun käsissäsi. Sinä itse teet valintasi ja sinun pitää itse kokea elämäsi ja sen tuomat ilot ja surut. Vain sinä olet vastuussa valinnoistasi. Ennemmin tai myöhemmin, everything happens for reasons. Jaksele Ada <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos <3

    Tiedän kyllä, että minun pitäisi vain antaa olla, mutten voi. En millään. En halua jättää tätä selvittämättä, pääni ei kestä sitä.

    Minun elämä, minun päätökset, niinhän se menee.

    VastaaPoista