Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Sä kyllä muistat lupaukset, joista luistat

Maanantai oli sitten siinä. Hyvää tiistaita!

Tommi ei ikinä tullut. Olisi se pitänyt arvata. Luulin, että edes tämän kerran hän tulisi, mutta ei.

Miksi hän sitten soitti perääni aina? Sanoin hyvästit jo monesti, olin valmis unohtamaan. Olin valmis pitämään salaisuuden ikuisesti, mutta ei. Aina hän soitti perääni. Lupauksia lupauksien perään ja minä uskoin kaiken.

Tekisi mieli kertoa Sallalle kaikki. Heti. Mutta en tee äkkinäisiä päätöksiä, yritän nukkua nyt ja päättää huomenna mitä teen.

Öitä!

2 kommenttia:

  1. Voi...en oikein tiedä mitä sanoa. Ensiksi tahdon sanoa että älä enää alistu Tommin kauniisiin sanoihin. Hän ei ehkä itse ymmärrä sitä tai tahdo uskoa, mutta hän satuttaa sinua vain koko ajan. Sinulla on Lauri Ada, pidä hänestä kiinni. Se joka jättää tulematta tapaamisiin on satuttaja ja jälkeenjäänyt. Älä kosta Tommille hän vain nauttisi siitä, vaan anna olla. Unohda hänet, moikkaa kaupassa (näytä että olet vahva ja unohtanut hänet) älä vastaa hänen viesteihinsä vaan anna hänen tuntea kaikki sinun tuntemasi kaipaus ja ikävä. Nyt on Tommin vuoro katsoa peiliin. Sinä olet arvokkaampi kuin tuollainen, Ada ja sinulla on hyvä sydän. Pysy vahvana ja anna Tommin tuntea se mitä hän on sinulle tehnyt. <3 älä katso sinisilmäisesti hänen anteeksipyyntöjään ja viestejään vaan anna olla. Tommi saa selvitä itse.

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti, kiitos <3

    En oikeastaan osaa sanoa mitään järkevää, kommenttisi todella osui ja upposi. Hyviä neuvoja, joita yritän noudattaa parhaani mukaan. Kiitos.

    VastaaPoista