Sivut

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Oletko se sinä joka istuu hiljaa, iltapäivällä kahvilassa, seurassa nauravassa?

Heti julkaistuani eilisen postauksen, puhelimeni soi. Lauri soitti ja pyysi minua mukaansa kaverilleen. Hän oli menossa sinne katsomaan leffaa ja juomaan pari olutta, joten lähdin mukaan. Sieltä menimme Laurille yöksi ja tulin aamulla jo ajoissa kotiin.

Lauri on tänään lähdössä kavereidensa kanssa ulos viettämään yhden heistä synttäreitä ja minutkin kutsuttiin mukaan. Epäröin vielä, koska en tosiaan tunne sieltä kuin Laurin ja itse synttärisankarin jotkenkuten. Saa nähdä, saatan mennäkin jos en keksi muuta ohjelmaa illaksi.

En todellakaan tiedä mitä Tommi touhuaa, sillä hän ei ole ollut kotona kertaakaan, kun olen siitä mennyt ohi, eikä myöskään Sallalla, eikä hänen autoaan näy missään. Ihmettelin tätä jo viime viikolla, mutta en ajatellut asiaa sen kummemmin. Parkkiruutu on kuitenkin ollut tyhjä jo monta päivää ja tänään uteliaisuuteni saavutti huippunsa ja kävelin Tommin työpaikan ohi, eikä hän ollut töissä. Siellä oli joku uusi työntekijä, eli joko Tommi on vaihtanut työpaikkaa tai hänellä on sijainen.

Hän jätti ilmestymättä eilen, hän ei käy töissä, hän ei käy kotona, eikä hänen autoaan ole missään. Kävi jo mielessä, että hän on lähtenyt Sallan kanssa johonkin, mutta Salla on kaupungissa, siitä olen varma. Onko hän ehkä jäänyt kiinni ja häipynyt kaupungista? Ei, olisin kuullut siitä jo.

En tiedä mitä tapahtuu, en tosiaan. En kuitenkaan jaksa ajatella sitä tämän enempää. Laurin kanssa menee loistavasti ja keskityn nyt siihen.

3 kommenttia:

  1. Ihana kuulla:) ei voi kuin ihailla sun vahvuuttas sulle käy koko ajan jotain, mutta sä vaan suret hetken ja sitten taas kokoat itses ja jatkat elämääs. Susta pitäs oikeesti ottaa mallii monen! Älä ikinä anna kenenkään muuttaa ittees, oot hyvä just tollasena ku oot:) jatka samaa rataa<3!

    VastaaPoista
  2. Mee toki juhlii Laurin kaverin synttäreitä! Tutustut samalla Laurin kavereihin. Tosi hienoa, kun se ottaa sut mukaan joka juttuun, toisin kuin tuo Tommi... :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Oi ihana, kiitos <3 Yritän aina ajatella, että loppujen lopuksi elän tätä elämää itselleni, enkä kenellekkään muulle. Se ajatus kantaa jo pitkälle. Jatkan samaa rataa <3

    Anonyymi 2: Kävin moikkaamassa Lauria ja onnittelemassa synttärisankaria. Tuntuu tosiaan mahtavalta, kun Lauri haluaa esitellä minut kavereilleen ja pääsen mukaan porukoihin, enkä vain ole "salaisuus", niin kuin Tommille olin.

    VastaaPoista