Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Taio mut henkiin taas

Lauri vastasi minulle, pyysi anteeksi ja oli tosi ihana. Laitoin hänelle viestiä takaisin päin, kysyin mitä hän haluaa tulevaisuuden suhteen ja miten tämä nyt jatkuu tästä eteen päin.

Olen kokoajan ollut hieman epävarma sen suhteen, onko hän tosissaan vai leikkiikö hän vain, joten haluan siihen selvyyden nyt. Ikäni on hänelle edelleen ongelma ja myös hänen tuleva opiskelupaikkansa herättää kysymyksiä. Saa nähdä mitä hän vastaa.

Lähdinkin tänään vanhempieni luonta käymään ystäväni kanssa kauppakeskuksessa ja näin Tommin. Hän jutteli jonkun tuttavansa kanssa, mutta näki minut ihan varmasti. Katsoin häneen päin, mutten moikannut. Tommi haluaisi todella olla ystäväni, näen sen hänestä. Jo pelkästään siitä, millainen hänen katseensa on. Kaikki on nyt kuitenkin hänen käsissään, ei minun.

Odotan ja odotan vain. Toivottavasti edes tähän Lauri hommaan tulee selvyys pian.

4 kommenttia:

  1. Oot tuntenut Laurin vasta vähän aikaa, älä suunnittele tulevaisuutta liian tarkkaan.

    Itse aikoinaan, kun aloin seurustelemaan mieheni kanssa, olin alusta alkaen asenteella; ''katsoo mihin tää johtaa.'' Nyt yhteistä matkaa takana 6 vuotta.
    Kyllä, on ollut ylä- ja alamäkiä. Mutta melko spontaanisti ollaan menty. Ei paineita parisuhteesta - sillä me ollaan jaksettu.

    Älä sinäkään ota stressiä noista miehistä - anna mennä vaan! spontaanisti, vastoinkäymiset kuuluu elämään. NAUTI :)

    ps. oon alusta asti lukenut sun blogia <3

    VastaaPoista
  2. Yritän kyllä olla stressaamatta ja antaa asioiden mennä omalla painollaan, mutta välillä vain tulee otettua stressiä turhistakin asioista. Tämä oli hyvä muistutus minulle, kiitos <3

    Ja kiitos myös siitä, että olet alusta asti jaksanut pysyä mukana :)

    VastaaPoista
  3. Btw, taidat tykätä Haloo Helsingistä. Nimimerkillä uusimman levyn omistaja ;D

    VastaaPoista
  4. Juu, kuuntelen musiikkia ihan laidasta laitaan, mutta Haloo Helsinki kuuluu kestosuosikkeihini! Yhtään levyä en kuitenkaan ainakaan vielä omista, ehkä vielä joskus :)

    VastaaPoista