Sivut

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sä tarvitset itselles hetken aikaa, lohdutusta, mä tiedän. Mä kaipaan hetken aikaa, toisen ihmisen kosketusta

Tommi yllätti minut ja tulikin jo aiemmin kuin oli tarkoitus. Hänen piti mennä käymään töissä, eikä hän olisi ehtinyt puoleksi yöksi tänne, joten hän tuli jo ennen töitä. Ihana, kerrankin piti lupauksensa!

Hän ei ehtinyt olemaan täällä kuin puolisen tuntia, mutta lupasi soittaa kun pääsee. Tähänkin suhtaudun hieman varauksella, saa nähdä soittaako hän vai ei. Puhuimme kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vaihdoimme viime viikkojen kuulumisia. Ja sitten kysyin Sallasta.

"Ootteks te taas yhdessä vai?"

"Kai me ollaan.. Tai en mä tiedä. Kyllä mä kävin niillä eilen ja tänään, mut ei me muuten olla puhuttu kauheammin. Yritetään kai alottaa alusta ja jos se ei onnistu niin ei sitten."

"Entäs mä? Tai me? Mikä meidän tilanne on?"

"No mitä sä haluat?"

"Sä tiedät sen. Mä haluan sut, mutta en nyt, jos kerran oot Sallan kanssa."

"Mut voitaisko me olla ainakin ystäviä jos ei muuta?"

"Juu, kyllä me mun puolesta, mut jos tää menee taas liian vaikeeks ja sä satutat mua vielä, niin sit annetaan vaan olla."

"Mä rakastan sua, mut mä rakastan myös Sallaa. Ja sen kanssa mä olin ensin, niin aion vielä yrittää, onhan tää nyt ihan ok?"

"On, ainakin toistaiseks. Kyllä mä ilmotan sit jos mä en kestä."

"Mut mitä me sit tehdään? Jos sä et kestä?"

"Sit tää oli tässä. Ei olla enää ikinä missään tekemisissä. Mut sit sulla tuskin on Sallaakaan enää."

Oli ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa. Toivottavasti Tommi soittaa illalla, haluaisin nähdä vielä tänään... No, saa nähdä mitä tapahtuu.

9 kommenttia:

  1. Voi tyttö hyvä. Tuo mieshän selvästi sulle kertoi, että vaikka susta tykkääkin, niin silti tykkää siitä toisesta tytöstä enemmän kuin susta. Ei se muuten jatkaisi toisen tytön kanssa seurustelua. Milloin sä tajuat, ettei sillä ole aikomustakaan jättää Sallaa ja ruveta seurustelemaan sun kanssa? Se vaan pitää suhun silloin tällöin yhteyttä, ettet kertoisi Sallalle. Koska tykkää siitä enemmän kuin susta.
    Miten luulet käyvän, jos sä Sallalle kerrot asiasta? Siinä käy niin, että Salla jättää nuorukaisen. Mutta nuori mies ei suinkaan ota sua. Säkin jäät yksin. Jopa ilman ystävää. Nimittäin ystävälle ei tuollaisia temppuja tehdä mitä sä teet.
    Koitahan kasvaa ensin aikuiseksi, sillä sä olet vielä teini.

    VastaaPoista
  2. Ei se minnekään töihin mennyt, vaan Sallan luo! Ja sä odotat ja odotat, soittaako vai ei.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Kyllä minä tiedän, että Tommi rakastaa Sallaa. Tiedän sen todella, mutta ei hän ole kanssani siksi, että pelkää minun kertovan. Olen antanut hänelle niin monta mahdollisuutta lähteä ilman että kerron, eikä hän ikinä lähtenyt. Hän välittää liikaa.

    Ja jos kerron Sallalle, Salla tekee itselleen jotain ja tuhoaa minun, Tommin ja oman elämänsä ja juu, se on ihan ilmiselvää, että jos kerron, en saa Tommia itselleni. Kyllä minä sen tiedän. Ja tiedän myös, että jään ilman ystävää. Salla ei ole enää ystäväni, eikä tule ikinä olemaankaan ja Tommi minulla vielä ainakin toistaiseksi on. Tommi on kaikki mitä minulla on.

    Anonyymi 2: Meni, meni. Juuri äsken ajoin Tommin työpaikan ohi ja siellä hän kiltisti oli töissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salla olisi halunnut olla sun ystäväsi, mutta sä karkotit hänet luotasi ihastumalla hänen poikaystäväänsä. Sä tiedät, että Tommi rakastaa Sallaa. Miksi et kuitenkaan hyväksy tosiasiaa? Tommi ei ole sun ystävä, vaan nuori mies, joka käyttää sua surutta hyväkseen. Mitä sä häneltä saat muuta kuin seksiä? Oikea ystävyys myös antaa eikä pelkästään vaadi. Surullista.

      Miksi et usko meitä aikuisia ja lopeta tuota leikkiä ennenkuin suhun sattuu ja kovaa? Jos olisit mun tyttäreni, niin aivan varmasti takoisin sulle järkeä päähän. Mitä jos puhuisit äidillesi tilanteesta, niin saisit aikuisen näkökantaa asiaan.

      Poista
    2. Sallan ja minun ystävyys oli tuhoon tuomittu jo ennen kuin Tommilla ja minulla oli mitään. Ja tiedän, että Tommi rakastaa Sallaa, mutta hän rakastaa myös minua. Ja minä häntä.

      Tunteilleni en voi mitään, eikä voi kukaan muukaan.

      Äidilleni en aio tästä kertoa, hän vain vaatisi minua muuttamaan pois omasta asunnostani, alkaisi ylisuojelevaiseksi ja kieltäisi minua ikinä tapailemasta ketään miehiä. En kerro, en ikinä.

      Poista
  4. On kyllä äärimmäisen surullista, jos Tommi tosiaan on kaikki, mitä sulla on!

    Olet 17, sun elämän pitäisi olla kotibileitä, rantsussa pyörimistä, kavereiden kanssa kikattamista ja todellakin jotain ihan muuta kuin naama harmaana yön valvomisesta odottamista!!!

    Älä ihminen heitä hukkaan näitä vuosia, joita et ikinä saa takaisin. Et ikinä enää tulee olemaan alaikäinen, jolla vielä ei ole sitä vastuuta, mikä meitä aikuisia kuule alas painaa.

    Sitä paitsi uskon, että Salla on toki epätasapainoinen ja Tommi ruokkii hänessä tätä piirrettä. Yllättävän monestä miehestä on tälläinen draama jotenkin kiihottavaa, jännitys siinä kai koukuttaa. Salla on arvaamaton, jännittävä, kiihottava, sinä olet sitten se varaventtiili, jonka olkaa vasten voi nyyhkiä ja kerätä voimia uuteen koitokseen Sallan kanssa.

    Salla todennäköisesti on myös vahvempi kuin kuvittetkaan. Paskat se mitään itselleen tekee, kunhan nyt pelaa tätä draamapeliä Tommin mieliksi, kun Tommista tuntuu näemmä niin kihisevältä riidellä ja rakastaa ja repiä ja silittää.

    VastaaPoista
  5. Tiedän. Elämäni on jotain ihan muuta, kuin normaalin minun ikäiseni elämä. Asun yksin, hoidan kaikki asiani itse, en elä enää vanhempien siivellä, otan vastuuta, en riehu kaupungilla yömyöhään. Minulla ei ole oikeastaan ystäviä, yhtä lukuun ottamatta. Minulla on vastuuta, ehkä jopa liikaa.

    Ja tiedän, että olen Tommille se olkapää, jota vasten itkeä, mutta niin Tommikin on minulle. Molemmin puolin siis hyödymme tästä.

    Tiedän kyllä, että asioiden pitäisi muuttua. Mutta olen vain liian väsynyt muuttamaan niitä. Pärjään näinkin.

    VastaaPoista
  6. Nyt vasta löysin blogisi ja alusta asti lukenut ja jatkan lukemista (ehkä), mutta erittäin häiritsevä virhe, moka tai mitä ikinä tahansa onkaan.. väität olevasi 17 vuotias ja kirjoitat vastaukseen, että AJOIT Tommin työpaikan ohi... Se siitä sitten, kaikki on täyttä p**kaa.. Loppu lukeminen meneekin sitten ihan vaan ajan kuluksi, jos jaksaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Virhe, moka tai mikä tahansa onkaan.." No, ei mikään niistä. Kävikö mielessäsi, että ajaa voi myös pyörällä, mopolla tai vaikkapa linja-autolla. Jep.

      Poista