Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Lähekkäin (muokattu)

Juu tosiaan, en tiedä mitä kävi, mutta aiemmin kirjoitettu postaus katosi, mutta kommentit kyllä säilyivät...

Eli siis, keskiviikon ja torstain välisenä yönä olin juuri käynyt nukkumaan kun Tommi soitti.

"Nukuitsä? Kaipaatko unikaveria?"

"Juu nukuin ja vois mulle kelvata." 

"Mulla ei kyl oo autoo, tuu vastaan, jooko?"

"Juu, mä tuun."

Siellä me käveltiin, keskellä yötä tyhjässä kaupungissa kahdestaan. Juteltiin niitä näitä ja puhuttii myös Tommista ja Sallasta.

"En mä tiedä ollaanko me yhdessä enää. En mä haluais, eikä siitä tunnu tulevan mitään."

Oli ihanaa puhua kunnolla pitkästä aikaa. Meillä Tommi otti minut syliin, oli ihanaa olla niin lähekkäin, tuntea toisen syke ja kuulla hengitys. Ja kaikki varmaan arvaa mihin se johtaa. Vaatteet lähti ja äkkiä. "Ootsä varma?" "Joo, ootsä?" "Oon." Maailman parasta seksiä. Olin niin onnellinen, olin jo unohtanut miltä onnellisuus tuntuu.

Aamulla heräsin siihen, kun Tommi silitti hiuksiani. "Sun pitäis lähteä kouluun." En olisi halunnut mennä. Olisin voinut jäädä siihen vaikka ikuisuudeksi.

Myöhemmin Tommi soitti. "Eihän sua kaduta? Miltä susta tuntu? Ollaanhan me vielä ystäviä, ettei tästä tullut vaan seksisuhde?"

Ihana mies, ehkä vielä joskus saan sen itselleni.

5 kommenttia:

  1. Ei kannata luottaa tohon mieheen enää. Eikä sun varmaan kannattais jatkaa tota enää tai olla missään tekemisissä senkaa enää. Suhun tulee vaan sattuu myöhemmin kahta kauheemmin, oot vaa tolle tommille jotain lohdutusta ja itse en enää usko että teistä vois mitään tulla. Sun itses kannattaa olla viisas ja lopettaa toi koko touhu. Sun tilanteessa itse ilmoittaisin tommille etten enää halua olla senkaa missään tekemisissä. Unohtaisin tommin ja sallan ja kaiken ja jatkaisin omaa elämää ja etsien uutta joka saa jalat alta. Ihan neuvoksi vaan, tommihan kohtelee sua iha mennen tullen mitä sitä huvittaa. Itse en moiseen kohteluun suostuisi, ei sunkaan kannattais. Ethän sä voi jotain tommii koko loppuelämäkses jäädä oottelee ku ei tosta näytä tulevan yhtää mitää.

    VastaaPoista
  2. Tästä paistaa niin läpi; Salla ei oo ollut tavoiteltavissa ja ukko haluaa piparia. Se ottaa suhun yhteyttä ja bingo!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi 1: Luottaminen on vaikeaa ja tiedän, että luottamukseni tullaan vielä pettämään. Otin kuitenkin tietoisen riskin lähtiessäni mukaan tähän ja aion pelata pelin loppuun saakka. Joko saan Tommin itselleni, tai menetän hänet kokonaan. En vain halua luovuttaa vielä. Rakastan häntä todella. Tottakai olen kokoajan silmät auki ja jos joku muu sopiva mies ehdokas löytyy, niin punnitsen vaihtoehtoja uudelleen ja sanoin siitä Tommillekkin. Niin kauan kun emme seurustele Tommin kanssa, olen vapaa tekemään mitä haluan ja kenen kanssa haluan.

    Anonyymi 2: Siltä se vaikuttaa teille, mutta ei se mennyt niin. Ei ihan oikeasti mennyt. Salla oli tavoiteltavissa ja olisi mennytkin Tommille, mutta Tommi epäröi edelleen mitä aikoo tehdä Sallan suhteen, eikä päästänyt häntä sisään. Ja joo, voi olla, että Tommi tuli tänne osittain seksin toivossa, mutta minä olin meistä se aloitteen tekijä, minä lähdin ihan täysillä mukaan tähän ja halusin sitä ihan yhtä paljon kuin hänkin.

    Eikä kaduta yhtään.

    VastaaPoista
  4. Nyt on kyllä pakko sanoa, että taistele Tommista! Mun mielestä, jos sä oikeesti rakastat jotain niin sun kannattaa taistella siitä oli lopputulos mikä tahansa!

    VastaaPoista
  5. Oi kiitos, ihana kommentti! Kerrankin joku on puolellani :)

    Aion tosiaan taistella, viimeiseen asti!

    VastaaPoista