Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Näänkö kaiken ihan väärin, kun tuntuu et kuitenkin sä musta välität?

"Mä saan sen auton vasta huomenna aamulla, sori."

"Just. Mä vihaan sua."

"Oon huomenna puolilta öin sun oven edessä. Nähdään silloin."

"Toi oli sit lupaus. Ja sitä sä et riko, tai mä kostan. Tiedät kyllä miten. Ja jos sulla ei oo silloin autoa niin sä tulet vaikka ryömimällä, mut sä tulet. Huomenna, 00.00 meidän oven edessä."

8 kommenttia:

  1. Hyvä Ada! Ei muutaku kova kovaa vastaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Nyt aion pitää puoleni, vaikka mikä tulisi!

    VastaaPoista
  3. tiedätkö sä oliko salla raskaana vai oliko se joku tekösyy? :o

    VastaaPoista
  4. En tiedä, Tommi ei päästänyt Sallaa heille, koska todellakin uskoo Sallan valehtelevan ja niin uskon minäkin.. Tuskin hän on raskaana..

    VastaaPoista
  5. Jos Salla ei ole kuvioissa, ei kai teillä ole mitään syytä enää tapailla keskellä yötä?

    Sanon tämän siksi, että oikeasti ei ole sulle hyväksi valvoa öitä odotellen kaveria. Sulla on sun oma elämä, koulu ja muut, johon et kyllä pysty keskittymään, jos yöt valvot tuolla lailla.

    Mulla on tästä kokemusta, tosin ihan muista syistä kun sulla, ja vieläkin harmittaa, miten pilalle meni lukio sen takia, kun ei öitä saanut nukutuksi.

    VastaaPoista
  6. Minulla on vahva tunne, että Salla on vielä kuvioissa... Sellaisen käsityksen vähän sain Tommin puheista eilen, mutta en tiedä. Tänään aion selvittää sen, jos herra nyt ilmestyy paikalle.

    Ja joo, tiedän, ettei valvominen ole hyväksi. Silloin kun olen yksin, en saa unta ja silloin kun olen Tommin kanssa, en edes halua nukkua.

    VastaaPoista
  7. Ole onnellinen, kun et tuota juopottelevaa ja valehtelevaa pettäjää omaksesi saa koskaan. Se pettäisi suakin. Ei sillä ole aikomustakaan jättää Sallaa. Kusettaa sua. Sä et sitä vielä tajua etkä usko, kun olet nuori ja kokematon. Poika on sua vanhempi ja tasan tarkkaan tietää, miten hölmöjä tyttöjä huijataan. Seksiä se sulta vaan haluaa ja kovan miehen maineen itselleen. Muistathan kuitenkin käyttää kortsua, jos panet sen kanssa. Ettei vaan käy niinkuin Sallalle. Hyvin voi olla mahdollista, että tyttöparka on raskaana. Mitä luulet, ottaisiko mies vastuun lapsesta, jos näin olisi? Eipä ottaisi.

    VastaaPoista
  8. Kyllä minä tiedän, että Tommi saattaisi pettää uudestaan. Mutta olisin valmis ottamaan sen riskin. Olenhan nytkin se "kakkonen", joten kyllä minä kestäisin sen uudestaan. Jos seurustelisimme ja hän pettäisi, eroaisin varmasti, mutta ei se olisi niin kova isku minulle, koska tiedän riskin.

    Ja juu, ehkäisy meillä on kunnossa, lapsia ei ollut tarkoitus tämän sotkun keskelle tehdä. Ja tuosta lapsi asiasta vielä, jos Salla nyt olisi raskaana, Tommi ottaisi vastuun lapsesta. Siitä olen sata prosenttisen varma, ilman pienintäkään epäilystä. Minulla on tähän syyni, mutta olen ihan täysin varma.

    VastaaPoista