Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tääl on vara valittaa ku on vara valita

Tommi laittoi mulle sähköpostia tänään. Oli Salla kuulemma mennyt poistamaan mun numeron Tommin puhelimesta. Pyysi vain soittamaan ja ilmoittelemaan itsestäni.
No minähän soitin. Tommi heti ensin kysyi, että mitä kuuluu. Nauroin Tommille päin naamaa. Olin niin suutuksissa, kun hän oli viettänyt hauskan viikonlopun Sallan kanssa, eikä ottanut minuun mitään yhteyttä.
Sanoin Tommille että hänellä on viikko aikaa erota Sallasta, tai minä eroan hänestä. Tommi kyllä lupasi, mutta saa nähdä...
Sanoin myös, että haluan nähdä tänään, sillä en jaksa myöskään mitään etäsuhdetta, että puhumme puhelimessa kerran päivässä, jos sitäkään ja muuten emme näe. No tänään Tommilla oli töitä, mutta huomenna kuulemma näemme. Ja sanoin myös, että jos hän pettää lupauksensa, emmekä näe, niin pistän tämän poikki.
Vedin nyt tiukan linjan ja laitoin omat tarpeeni edelle. Kerrankin niin päin.
Saa nähdä mitä tapahtuu. En haluaisi lopettaa tätä, sillä rakastan Tommia todella, mutta en enää ole varma, että rakastaako hän minua, ja hänen olisi nyt korkea aika todistaa se minulle. Huomista odotellessa...

5 kommenttia:

  1. Kaverit puhu tästä blogista töissä, ja sen innoittamana päätin tulla itsekkin katsomaan. Tästä tulee kieltämättä mieleen se edellinen ukkomiehen kanssa seurusteleva teinityttö, Candy(?) ja edelleenkin mietin ootko vain sunnuntairunoilija vai onko tämä oikeasti totta.

    Sun kirjoitukset herättää minussa paljon ristiriitaisia tunteita että minun oli pakko tulla kommentoimaan.

    Ensinnäkin mielestäni kirjotat todella hyvin omista tuntemuksistasi ja ajatuksistasi. Se, mitä olet Sallasta kirjoittanut, ei pistä minua ihmettelemään miksi Tommi kiinnostuu muista ihmisistä.

    Minun on vaikea päättää niin sanotusti että kenen puolella olen, joten yritän olla puolueeton tätä kirjoittaessani. Kuitenkin silmääni osui lausahdus:'' --laitoin omat tarpeeni edelle. Kerrankin niin päin.'' Minulla heräsi välittömästi ajatus että etkö sinä kokoajan laita omat tarpeesi muiden edelle? Se on kuitenkin sinä, kuka on salasuhteessa, ja kuka yrittää viedä ystävän poikakaveria. Olen saannut myös lukiessani käsityksen, että olet ilmeisesti valmis tekemään kaikkesi että saat Tommin itsellesi. Etkö tosiaan pidä sitä itsekkäänä tekona?

    Minulla heräsi myös kysymyksiä. En tiedä tykkäätkö vastailla kysymyksiin, mutta esitämpä nyt jotain mitä minun mieltä askarruttaa; Asutko tampereella? Kirjoitatko omalla nimelläsi? Mistä sait idean tähän blogiin? Tietääkö sinun kaverit että seurustelet tai että pidät tälläistä blogia? Oletko oikeasti 17, vai nuorempi tai vanhempi? Kuinka paljon nämä kirjoitukset on totta?

    Kiitos ja kuittaus! Hyvää kevään jatkoa kirjoittajalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentista! Lukijoiden kysymyksiin yritän vastailla aina parhaani mukaan, joten toki saa laittaa lisääkin kysymyksiä tulemaan, jos tulee jotain mieleen.

    Tosiaan, kun mainitsin, että laitoin kerrankin omat tarpeeni edelle, niin tarkoitin lähinnä, että ajattelen kerrankin enemmän itseäni, kuin Tommia. Hieman epäselvästi sen siinä postauksessa ilmaisin, mutta tätä ajattelin. Ja kyllä, olen mielestäni melko itsekäs toimiessani näin, kun toimin, mutta on vain niin vaikea selittää, miksi teen näin. Rakkaus vain saa minut tekemään outoja, joskus vääriäkin asioita.

    Ja henkilöllisyydestäni taas sen verran, että ei, en kirjoita omalla nimelläni, eivätkä Salla ja Tommi ole kyseisten henkilöiden oikeat nimet. Suhteestamme ei tiedä kukaan, ei edes lähimmät ystävät, joten en halua täällä henkilöllisyyttäni paljastaa ainakaan vielä. Perheeni tietää, että vietän paljon aikaa Tommin kanssa ja ovat ehkä tajunneet, että välillämme on muutakin kuin ystävyyttä, mutta mitään en ole heille suoranaisesti kertonut.

    En myöskään asu Tampereella, asuinpaikkaani en kuitenkaan täällä tuo julki, sillä kiinni jäämisen riski kasvaisi muuten.

    Muut tiedot ja tapahtumat, joita blogissa kerron, ovat oikeita ja oikeasti tapahtuneet, mukaan lukien ikäni. Idea blogin perustamiseen syntyi siitä, että olen kirjoitanut päiväkirjaa jo pari vuotta, mutta mielestäni on liian riskialtista kirjoittaa sinne näistä asioista, sillä joku saattaisi päästä käsiksi siihen. En kuitenkaan halunnut olla kokonaan kirjoittamatta näistä, sillä en voi puhua kenellekkään suhteestamme, joten ilman kirjoittamista en saisi ajatuksiani selvitettyä ja ahdistus kasvaisi ehkä jopa liian suureksi. Tämä on minulle siis keino purkaa ajatuksiani ja toki myös on kivaa kuulla, mitä muut ihmiset eli tässä tapauksessa lukijat ajattelevat niistä.

    Vielä kerran kiitos kommentista ja kysymyksistä ja jää toki seurailemaan jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  3. En jaksanut lukea kokonaan, mutta olisihan se tommi tässä vaiheessa jo eronnus sallasta, jos haluaisi aidosti olla sinun kanssa enemmän. Ja toisena naisen, parisuhteen rikkojana, onko sulla varaa suuttua toisen ollessa tyttöystävänsä kanssa. Aika selvä peli, mies ei välitä kummastakaan.

    VastaaPoista
  4. ei ne koskaan jätä puolisoaan ;)

    VastaaPoista
  5. Ei niin, tai eivät ainakaan saadakseen sen toisen naisen...

    VastaaPoista