Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Muuta odottaa ei voinut nainen, joka tiesi itsekkin, ettei ollut miehen ainut.

Tommi soitti. Ei me nähdäkkään tänään, koska herra haluaa ryypätä. Hänellä on vapaa ilta ja huomenna töitä vasta illalla, joten hän päätti pyhittää koko illan kavereille ja alkoholille. Ei sitten käynyt mielessä, että minäkin olen olemassa.
Huomenna hän kuluttaa koko illan töissä, joten emme näe toisiamme myöskään silloin. Suoraan sanottuna teki mieli erota jo nyt, mutta ensi maanantaihin asti odotan. Hänellä on kuusi päivää aikaa erota Sallasta ja todistaa, että haluaa minut.
Minulla on vahva tunne, että he eivät eroa, mutta pian kerron Tommille mitä aioin tehdä, jos hän ei eroa Sallasta. Lähetän kaikki Tommin ja minun keskustelut Sallalle postissa. Salla jättää Tommin samantien ja Tommi jää yksin. Siinä vaiheessa on myöhäistä enää tulla itkemään minua takaisin.
Tommi ryyppää siis koko illan, soittaa ehkä pari kertaa ja kertoo rakastavansa, naurahdan, sanon "just, todista se", puhumme niitä näitä hetken ja lopetamme, minä menen ajoissa nukkumaan ja yritän olla miettimättä Tommia. Mitä luultavammin epäonnistun ja hän tulee myös uniini, mutta ainakin aion yrittää.
Mikä sen parempi tapa kuluttaa tiistai-iltaa?

4 kommenttia:

  1. vinkki: jos uhkaat tommia tuollaisella niin se ei aiheuta mitään muuta kuin vihaa sinua kohtaan. älä nyt herran jumala mene tuollaisella uhkaamaan ellet halua häntä menettää!

    VastaaPoista
  2. Minulla on vahva tunne, että menetän Tommin joka tapauksessa, mutta suunnitelmani kerron hänelle vasta sitten, kun olen varma siitä, että menetän hänet. En tietenkään vielä mene mitään uhkailemaan, mutta jos minun ja Tommin ero on varma, haluan myös varmistaa, että Salla ja Tommi eroavat.

    VastaaPoista
  3. Ensin viet kaverisi poikakaverin, jos teille nyt sitten tuleekin ero niin olet katkera sallalle ja tommille ja haluat että he eroavat, mitä voitat? Jotenki musta vaan nii sairasta! Toikin " päästä sallasta eroon" kauheeta

    VastaaPoista
  4. Jos minä eroan Tommista, en aiheuta Tommin ja Sallan eroa sen takia, että olisin katkera, vaan sen takia, että haluan Sallan tietävän totuuden. Haluan, että hän saa tietää sen joka tapauksessa. Jos Tommi eroaa Sallasta ja ottaa minut, haluan silti, että Salla saa tietää mitä välillämme tapahtui.
    En tiedä miksi, mutta omatuntoni käskee kertomaan Sallalle.

    VastaaPoista